Συναγερμός στη Γιουβέντους με τον Κεντίρα – Εκτός με καρδιακή αρρυθμία ο γερμανός άσος

Η Γιουβέντους είναι στη Μαδρίτη για το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο για τους «16» του Champions League, αλλά στην αποστολή της δεν βρίσκεται ο Σάμι Κεντίρα, για τον οποίο διαπιστώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (19/2) ότι έχει πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο γερμανός μέσος έχει καρδιακή αρρυθμία, όπως ανακοινώθηκε μετά την τελευταία προπόνηση της «γηραιάς κυρίας» στο Τορίνο. Αυτόματα αποκλείστηκε της αποστολής – από την ιταλική ομάδα είπαν για προληπτικούς λόγους – και την Τετάρτη

(20/2) αναμένεται να να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προήλθε το πρόβλημα και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport», ο 32χρονος άσος μπορεί να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον ένα μήνα, εφόσον οι γιατροί επιβεβαιώσουν το πρόβλημα. Εδώ να πούμε ότι παρόμοιο πρόβλημα με την καρδιά είχαν και άλλοι παίκτες στο παρελθόν, αλλά συνέχισαν την καριέρα τους, κάνοντας, όμως, εξετάσεις. Όπως και να ‘χει η αγωνία στη Γιουβέντους είναι μεγάλη. Όλοι οι φίλαθλοι ευχονται στον Σάμι Κεντίρα να βρεθεί ξανά στα γήπεδα, χωρίς κάποιος πρόβλημα.

Αυτή δεν είναι η μοναδική απουσία για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον Ντάγκλας Κόστα. Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ήταν δεδομένο ότι δεν θα προλάβαινε να αποθεραπευτεί πριν το παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος».

Ο διεθνής άσος ανέβασε στο Twitter σχετική φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση της Γιουβέντους, κάνοντας προαναγγελία του αγώνα με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, λίγο πριν διαπιστωθεί το πρόβλημα που έχει:

Final session ahead of our @ChampionsLeague game against Atletico

Keywords
Τυχαία Θέματα