Συμφώνησε με Κόλερ η Βασιλεία – Έγινε το σπουδαίο deal για την ανταλλαγή των Ιγκουαΐν, Μπονούτσι (εικόνες)

Λίγες ώρες πριν από την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Βασιλεία κατέληξε στον εκλεκτό της για την θέση του προπονητή, καθώς σύμφωνα με τον Τύπο από την Ελβετία η αντίπαλος του Δικεφάλου του Βορρά στον β’ προκριματικό γύρο, ήρθε σε συμφωνία με τον Μαρσέλ Κόλερ.

Ο 57χρονος Ελβετός προπονητής, θα είναι ο αντικαταστάτης του Ραφαέλ Βικί, καθώς το πρωί της Τετάρτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βασιλείας, Μπέρναρντ Μπούγκενερ και κατέληξαν σε συμφωνία για την συνεργασία τους.

Όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ των Ελβετών,

ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας, θα ανακοινωθεί μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Να θυμίσουμε ότι ο Άλεξ Φράι θα κάθεται στον πάγκο της ελβετικής ομάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ στο τελευταίο του ματς ως υπηρεσιακός προπονητής.

Όσον αφορά στην συμφωνία του Κόλερ με την Βασιλεία, αυτή προβλέπει συνεργασία διετούς διάρκειας, με τον έμπειρο προπονητή να είναι από την αρχή το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ελβετών.

INFORMA Blick Sports que Marcel Koller ya ha firmado su contrato como nuevo entrenador del FC Basel 1893 , Supongo que en el día de Mañana el club lo anunciará porque dudo que lo haga Hoy y más habiendo partido de Champions . pic.twitter.com/zN2Om3gTGj

— FC Baselinfo (@Baselinfo2) 1 Αυγούστου 2018

****
Σε συμφωνία κατέληξαν, τελικά, οι διαπραγματεύσεις της Μίλαν με τη Γιουβέντους για την ανταλλαγή του Γκονζάλο Ιγκουαΐν με τον Λεονάρντο Μπονούτσι. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η τελική και καθοριστική συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των δύο συλλόγων, που έγινε στο γραφείο που διατηρούν οι «μπιανκονέρι» στο Μιλάνο, έβγαλε… λευκό καπνό.

Ο Αργεντινός επιθετικός αφήνει μετά από δύο χρόνια (και ισάριθμα πρωταθλήματα Ιταλίας) το Τορίνο και ντύνεται «ροσονέρο», ενώ ο Ιταλός αμυντικός επιστρέφει στη «σινιόρα βέκια», ένα χρόνο μετά την -επεισοδιακή- αποχώρησή του για τη Μίλαν.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι στην ανταλλαγή θα συμπεριληφθεί και ο 24χρονος αμυντικός της Γιουβέντους Ματία Καλντάρα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αταλάντα, και θα μετακομίσει στο Μιλάνο.

BREAKING: Leonardo Bonucci to Juventus is a done deal, with Higuain and Caldara going the other way to AC Milan pic.twitter.com/yrJZKLRCJW

— Transfer News (@PurelyFootball) 1 Αυγούστου 2018

****
Η Έβερτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Ντιν από την Μπαρτσελόνα έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Γάλλος αμυντικός βρίσκεται στο Λίβερπουλ από την Τρίτη για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αφού όλα πήγαν καλά ο αγγλικός σύλλογος έκανε γνωστή τη συμφωνία. Εκτός των 20 εκατομμυρίων ευρώ, η Έβερτον θα δώσει στους Καταλανούς άλλο 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση επίτευξης στόχων από τον Ντιν. Η Μπαρτσελόνα είχε πάρει τον παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2016 δίνοντας 16,5 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα