Σύμφωνα με τον Κυρανάκη η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία στο Αιγαίο (video)

Μια αρκετά «ενδιαφέρουσα» άποψη για το ποια πλευρά προκαλεί στο Αιγαίο διατύπωσε η ΝΔ διά του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, σύμφωνα με την οποία η προκλητικότητα έχει χρώμα… γαλανόλευκο.

«Όταν ο κ. Καμμένος, ο υπουργός σας, έχει μια συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα.

Αν δεν είμαστε λοιπόν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένες προκλήσεις από την άλλη πλευρά, μην παίζετε παιχνίδια στο Αιγαίο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρανάκης, δικαιολογώντας κατά αυτόν τον τρόπο την τουρκική προκλητικότητα.

Προφανώς, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν φαίνεται να έχει ενημερωθεί για τη δράση της Τουρκίας και σε περιοχές εκτός Ελλάδας, όπως για παράδειγμα στην κυπριακή ΑΟΖ. Εκτός αν ακόμα και για αυτό ευθύνεται η Ελλάδα και όχι η Τουρκία…

Το σχετικό απόσπασμα:

ΑΝΕΛ: Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο

«Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, σε βαθμό κακουργηματικής ανοησίας, ότι για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα ευθύνεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου! Ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο και όχι η Τουρκία! Και όμως. Τη θέση αυτή εξέφρασε ο κ. Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της σημερινής ΝΔ και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε επί λέξει και μάλιστα φωνασκώντας έξαλλα: “Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος, έχει μία συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Μην παίζετε παιγνίδια στο Αιγαίο…», πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου και κατέληξε: «Ανάλογες θέσεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς ο κ. Ερντογάν, ο κ. Γιλντιρίμ και οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί. Οι Έλληνες πολίτες δεν περίμεναν ποτέ να ακουστούν τέτοιες απίστευτες μειοδοτικές θέσεις από ελληνικό κόμμα. Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης… ».

Keywords
Τυχαία Θέματα