Συλλαλητήριο την Πέμπτη στην Καμάρα από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης (30/01) στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης απευθύνουν ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, σήμερα

αναμένονται και τα εγκαίνια της έκθεσης «Agrotica» στην πόλη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη. Η ομάδα του Βορρά κάνει λόγο για ένα ειρηνικό συλλαλητήριο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τροπολογία Αυγενάκη για τις ποινές στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας μας ολοκληρώνονται. Οι αγώνες, όμως, συνεχίζονται, για όλη την οικογένεια του μεγάλου ΠΑΟΚ, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Επόμενο ραντεβού, σήμερα, στις 18:00, στην Καμάρα, στην ειρηνική συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ. Ενωμένοι και αποφασισμένοι!», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ, από την πλευρά του, ο ΑΣ ΠΑΟΚ τονίζει: Όλοι στην Καμάρα σήμερα στις 18:00. Σε αυτό το… γήπεδο νικητής είναι πάντα ο Λαός του ΠΑΟΚ! #PAOKfamily #BuildOurLegacy».

ΑΣ ΠΑΟΚ: Όλοι στην Καμάρα σήμερα στις 18:00

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Δικεφάλου για το συλλαλητήριο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Όλοι στην Καμάρα σήμερα στις 18:00. Σε αυτό το… γήπεδο νικητής είναι πάντα ο Λαός του ΠΑΟΚ!».

Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Φτάνει η ασυλία στην ομάδα των πολλών αμφίβολων πρωταθλημάτων

Οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ τάσσονται στο πλευρό της «ασπρόμαυρης» οικογένειας και ενώνουν τη φωνή τους στο μεγάλο συλλαλητήριο της Καμάρας.

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

«Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στηρίζουμε την ΠΑΕ και τον Πρόεδρο μας, Ιβάν Σαββίδη, στον αγώνα για την διαφύλαξη των κεκτημένων με ιδρώτα στο γήπεδο και φυσικά στη μάχη ενάντια σε όσους προσπαθούν να κηλιδώσουν την ιστορία του Συλλόγου μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν καταδέχεται χαρές ούτε δώρα από κανέναν, απαιτεί όμως τους καρπούς του κόπου στο χορτάρι.

Φτάνει η ασυλία και τα χατίρια των κυβερνήσεων στην ομάδα των πολλών αμφίβολων πρωταθλημάτων.

Το δίκιο θα κερδίσει!

Η προσπάθεια να διακοπεί το πρωτάθλημα για να μην παίξετε στην Τούμπα δεν θα περάσει!

Ραντεβού στις 18:00 στην Καμάρα!

Βετεράνοι ΠΑΟΚ».

Πηγή: Συλλαλητήριο την Πέμπτη στην Καμάρα από οπαδούς του ΠΑΟΚ - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα