Αυτός είναι το οπλοστάσιο που είχε μαζί του ο «Τοξοβόλος» (video)

Φωτογραφίες του οπλισμού που είχε στην κατοχή του ο λεγόμενος «Τοξοβόλος του Συντάγματος», ο οποίος συνελήφθη, μαζί με δύο γυναίκες ,τα ξημερώματα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, στη διάρκεια της έρευνας συνδυάστηκαν πληροφορίες και στοιχεία για τα ίχνη του τα οποία τελικά εντοπίστηκαν και ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση

σε περιοχή της Αττικής, όπου εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μεταξύ άλλων:

πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, το οποίο έφερε στην κατοχή του ο συλληφθείς,
αυτόματο υποπολυβόλο, το οποίο έφερε φυσίγγιο στη θαλάμη,πολεμικό τυφέκιο τύπου «καλάσνικοφ», το οποίο έφερε φυσίγγιο στη θαλάμη,4 γεμιστήρες,πλήθος φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων,3 καταφανώς πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, που αντιστοιχούσαν στον κάθε έναν από τους συλληφθέντες με τη φωτογραφία τους,5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων η μία τύπου «smartphone» και σε λειτουργία,ζευγάρι κλεμμένων πινακίδων κυκλοφορίας, από τις οποίες είχε αφαιρεθεί το ανάγλυφο εντύπωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας,ασύρματος πομποδέκτης, συντονισμένος σε κανάλι της ΕΛ.ΑΣ., με ακουστικά,χρηματικό ποσό, άνω των 3.300 ευρώ καιπλήθος ειδών ρουχισμού, διαφόρων μεγεθών.

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα στην 28χρονη συλληφθείσα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων:

πιστόλι, που έφερε φυσίγγιο στη θαλάμη,γεμιστήρας,φυσίγγια των 9 mm,συσκευή κινητής τηλεφωνίας, η οποία ήταν απενεργοποιημένη και5 κλειδιά οικιών.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, τα παραπάνω όπλα δεν ταυτοποιήθηκαν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Από τις έρευνες, βάσει γενετικού υλικού, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος συλληφθείς συμμετείχε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε την 29-08-2019 σε υποκατάστημα Τράπεζας, στην περιοχή Ερυμάνθεια Αχαΐας, κατά την οποία αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 150.380 ευρώ.

Οι συλληφθέντες είναι:

-Ένας 32χρονος, ο οποίος δραπέτευσε την 07-06-2019 από τις Φυλακές Τίρυνθας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για σωρεία αδικημάτων, σύμφωνα με την Αστυνομία.

-Μία 28χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση πολυετούς κάθειρξης, ως μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα»

-Μία 26χρονη, η οποία ήταν η οδηγός του κλεμμένου οχήματος.
Βίντεο από την επιχείρηση
Ένα βίντεο από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ο δραπέτης «τοξοβόλος του Συντάγματος» και μία γυναίκα που κατά την ΕΛΑΣ ήταν συνεργάτιδα της Πόλας Ρούπα, κατεγράφη από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Στο βίντεο καταγράφεται το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβαίνουν οι τρεις συλληφθέντες, να ακολουθείται από δύο οχήματα της Αντιτρομοκρατικής.

Πηγή: Αυτός είναι το οπλοστάσιο που είχε μαζί του ο «Τοξοβόλος» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα