Συλλαλητήρια σε Αθήνα και Πρέσπες για τη Μακεδονία

Παράλληλα με τη συζήτηση στην Ολομέλεια, στο Σύνταγμα κορυφώνεται και το συλλαλητήριο με κεντρικό σύνθημα «κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία».

Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο από τις 10 πρωί στην πλατεία Συντάγματος ωστόσο η μεγάλη συγκέντρωση αναμένεται από τις 4.00μ.μ και μετά οπότε είναι και το πρώτο μεγάλο κάλεσμα από την Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και στις 7.00μ.μ το δεύτερο κάλεσμα που γίνεται μέσω των social media.

Το κάλεσμα:

«Καλούμε

όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαιτερα όλους τους Δημοκράτες, Πατριώτες των Αθηνών αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων της Νοτίου Ελλάδας σε συνεχή και Ανένδοτο Αγώνα από την Πλατεία Συντάγματος.

Καλούνται όλοι οι Βουλευτές όλων των κομμάτων που συμφωνούν με τον Κυρίαρχο Λαό να παραιτηθούν από της Βουλευτικές έδρες τους ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της βούλησης του Ελληνικού Λαού.

Επαναλαμβάνουμε ότι στην αντιδημοκρατικότητα τους απαντάμε με περισσότερη Δημοκρατία, για την Ελευθερία, την
Ειρήνη και την Μακεδονία μας.

Διατρανώνουμε με ειρηνικό τρόπο την βούληση μας ότι δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν ενάντια στην θέληση του Ελληνικού Λαού.

Θα απαντήσουμε με περισσότερο αγώνα και συνεχή παρουσία στην Πλατεία Συντάγματος όπως ορίζει το Συνταγμα και το Δημοκρατικό μας δικαίωμα».

Συλλαλητήριο και στις Πρέσπες

Παράλληλα η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων. Μάλιστα όπως αναφέρεται ήδη έχουν ναυλωθεί λεωφορεία για τη μετάβαση όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στις Πρέσπες, από πολλές περιοχές της Β. Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα