Σύγκρουση λεωφορείου μ’ έναν τραυματία στη Μεταμόρφωση – Στις φλόγες σταθμευμένο Ι.Χ. στο Κορδελιό

Τροχαίο ατύχημα μ’ έναν τραυματία σημειώθηκε στη Μεταμόρφωση όταν φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο. Η σύγκρουση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τατοΐου και Μπιζανίου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (27/07).

Ο τραυματίας που απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες ήταν ο οδηγός του φορτηγού καθώς το λεωφορείο ήταν κενό από επιβάτες. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τραυματισμένο #απεγκλωβίστηκε ένα άτομο από Φ.Ι.Χ. όχημα, έπειτα από σύγκρουση με λεωφορείο, στη συμβολή των οδών Τατοΐου και Μπιζανίου

στο δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 27 Ιουλίου 2019

****
Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα Ι.Χ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κατοικημένη περιοχή του Κορδελιού, δυτικά της Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, προκάλεσε υλικές ζημιές στο όχημα, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο αυτοκίνητο το οποίο υπέστη μικρής έκτασης φθορές.

Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ τα αίτια της φωτιάς ερευνώνται.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο επί της οδού Δημοκρατίας στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουλίου 2019

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη Ρόδο. Συγκεκριμένα, κατεσβέσθη πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στην περιοχή Μαριτσά στο νησί. Στο συμβάν επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στην περιοχή Μαριτσά της Ρόδου. Στο συμβάν επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουλίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα