Λαυράκια του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία – Τους έπιασαν στα πράσα με 250.000 ευρώ σε σακούλες (video)

Οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ πήγαν σαν… προσκεκλημένοι σε δημοφιλές κτήμα εκδηλώσεων στη ΒαρυμπόμπηΔιαπίστωσαν συνολικά 150 φορολογικές παραβάσεις – Δεν κοβόταν καμία απόδειξη, ενώ βρήκαν αδήλωτα 250.000 ευρώ μέσα σε σακούλεςΗ τιμή του εισιτηρίου ήταν 500 ευρώ ανά άτομο

Σε διαγωνισμό καλλιστείων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή (26/07) σε δημοφιλές κτήμα εκδηλώσεων στη Βαρυμπόμπη, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ

που παρίσταντο καλοντυμένοι σαν προσκεκλημένοι στο διαγωνισμό, έβγαλαν λαβράκια… Παρακολουθώντας το τι γινόταν, διαπίστωσαν ότι δεν κοβόταν καμία απόδειξη, ενώ βρήκαν αδήλωτα 250.000 ευρώ μέσα σε σακούλες.

Ανάμεσα στους θαμώνες βρέθηκε, λοιπόν, στο συγκεκριμένο κτήμα κλιμάκιο του Σώματος, και διαπίστωσε ότι το «εισιτήριο» ανέρχονταν στα 500 ευρώ το άτομο, αλλά δεν κόβονταν αποδείξεις ούτε για την είσοδο στη δεξίωση, ούτε για τα εξαιρετικά ακριβά εδέσματα που σερβίρονταν.

Το θέμα αποκάλυψε η τηλεόραση του «Alpha» και με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οι «Ράμπο» του ΣΔΟΕ, όταν ξεκίνησαν την δουλειά τους αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους, βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες. Όπως διαπίστωσαν, αποδείξεις δεν κόβονταν όχι μόνο για το φαγητό που προσφέρονταν στους προσκεκλημένους, αλλά ούτε και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση. Συνολικά στον συγκεκριμένο χώρο διαπιστώθηκαν 150 φορολογικές παραβάσεις.

Παράλληλα από κλιμάκιο του ΣΔΟΕ λουκέτο που μπήκε σε κυλικείο του νοσοκομείο της Ρόδου, για φορολογικές παραβάσεις. Ο ιδιοκτήτης έχει και πάλι εντοπισθεί να μην κόβει αποδείξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα