Συγκλονίζουν οι εικόνες από το δυστύχημα του 23χρονου γιου του «Ζαχαριά» – Τι ερευνά η τροχαία (video)

Το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κορμό δένδρουΚάτοικοι αναφέρουν πως άκουσαν έναν μεγάλο κρότοΤην προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς και υπάρχουν κάποια ερωτήματα που ερευνώνται σε συνεργασία και με την αστυνομία

Οι εικόνες από το σημείο που έγινε το δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο, γιο του ιδιοκτήτη της μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς» συγκλονίζουν και αποδεικνύουν πως η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Με το αυτοκίνητο να σταματάει την τρελή πορεία του πάνω σε κορμό δένδρου και τους κατοίκους να αναφέρουν πως άκουσαν έναν μεγάλο κρότο.

Το

δυστύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο και από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς και υπάρχουν κάποια ερωτήματα που ερευνώνται σε συνεργασία και με την αστυνομία.

Το τραγικό συμβάν έγινε σε μια ευθεία της Λεωφόρου, δρόμος στον οποίο έχουν προκληθεί πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα, καθώς οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα. Αυτό είναι και ένα ερώτημα που μένει να απαντήσουν οι Αρχές, το αν έτρεχε ο οδηγός. Σε δρόμο που είναι διπλής κατεύθυνσης και στο συγκεκριμένο σημείο απαγορεύονται οι προσπεράσεις.

Στοιχείο που έχει τη σημασία του, διότι υπήρξαν πληροφορίες πως ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς προσπάθησε να κάνει προσπέραση αυτοκινήτου που πήγαινε πιο αργά. Επίσης, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο νεαρός φορούσε ζώνη ή όχι. Στην έρευνα φως θα ρίξουν βίντεο από κάμερες στην περιοχή αλλά και οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, μεταξύ των οποίων και της οδηγού του προπορευόμενου οχήματος. Επίσης, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί αν ο νεαρός είχε κάνει χρήση αλκοόλ.

Το τροχαίο του 2014 με τον πατέρα του

Το καλοκαίρι του 2014, ο νεαρός είχε εμπλακεί σε άλλα τροχαίο, αυτή τη φορά μαζί με τον πατέρα του, στην Ferrari που οδηγούσε ο τελευταίος. Όπως έγινςε γνωστό, ο πατέρας του 23χρονου εκλιπόντος είχε χάσει τότε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και είχε καρφωθεί σε προστατευτικά κιγκλιδώματα στο απέναντι ρεύμα. Είχε μαζί του τον 17χρονο τότε γιο του. Σ’ αυτό το ατύχημα είχαν τραυματιστεί οι δύο επιβαίνοντες της Ferrari και δύο άτομα ακόμη.

Το τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο ξύπνησε μνήμες από ένα άλλο τραγικό περιστατικό, όταν έχασε τη ζωή του ο γιος ενός άλλου ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών, ο γιος του Απόστολου Βακάκη των Jumbo. Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, είχε χάσει τον έλεγχο της Porsche, στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος, ο συνοδηγός και φίλος του και 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου και τον τριών ετών γιο της, Παύλο οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο προσέκρουσε το αμάξι του Βακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα