Συγκλονίζει το νέο βίντεο από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα το 2019

Συγκλόνισε πριν από περίπου έναν χρόνο αεροπορικό δυστύχημα στη Μόσχα, όταν σκοτώθηκαν 41 άνθρωποι. Η ρωσική επιτροπή διερεύνησης, μαζί με την έκθεση της, δημοσίευσε το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Οι εικόνες είναι καθηλωτικές. Σε λάθος του πιλότου ήταν η αιτία του δυστυχήματος.

Το δυστύχημα συνέβη στις 5 Μαΐου του 2019 στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας. Το αεροσκάφος Σουχόι με προορισμό την πόλη Μούρμανσκ στο Βορρά, κοντά στη θάλασσα του Μπάρεντς πραγματοποίησε αναγκαστική

προσγείωση λίγη ώρα μετά την απογείωση του.

Στις συγκλονιστικές εικόνες, φαίνεται πως ενώ κινείται στο διάδρομο προσγείωσης, το πίσω μέρος του έχει πάρει φωτιά. Ενώ προχωρά, η φωτιά εξαπλώνεται. Όταν καταφέρνει να σταματήσει, η φωτιά πλέον έχει τυλίξει το μισό αεροσκάφος.

Μετά από κάποια δευτερόλεπτα, που πρέπει να φάνηκαν ώρες στους επιβάτες, η μπροστινή πόρτα ανοίγει και κατεβαίνει η τσουλήθρα. Αμέσως αρχίζουν να κατεβαίνουν οι επιβάτες.

Στη συνέχεια ανοίγει η πόρτα και η τσουλήθρα από την άλλη πλευρά. Άνθρωποι κατεβαίνουν και από εκεί και τρέχουν στην πίστα για να σωθούν ενώ το αεροπλάνο παραδίδεται στις φλόγες.

Όταν φτάνουν οι διασώστες και τα πυροσβεστικά οχήματα, οι επιβαίνοντες εξακολουθούν να βγαίνουν από το αεροσκάφος. Από τους συνολικά 78 επιβαίνοντες, οι 41 σκοτώθηκαν.

Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής, οι ενέργειες του πιλότου, οι οποίες δεν ακολουθούσαν τους προβλεπόμενους κανόνες, προκάλεσαν την πτώση και τη φωτιά στο αεροσκάφος.

Πηγή: Συγκλονίζει το νέο βίντεο από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα το 2019 - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα