Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που πέθανε από ασφυξία στο Ίλιον – «Έκανα μαλάξεις, έδωσα το φιλί της ζωής, τίποτα»

Απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στο ίδιο του το παιδί έδωσε ο πατέρας του μιλώντας στην κάμερα του Open. Ο άτυχος άνδρας δήλωσε ότι την ώρα που κοιμόντουσαν όλοι στο σπίτι, το αγοράκι ξύπνησε, μπήκε μόνο του στον αποθηκευτικό χώρο που είχε το κρεβάτι στο κάτω του μέρος και έτσι πέθανε από ασφυξία. Όταν οι γονείς σηκώθηκαν και αναζήτησαν το παιδί, ήταν ήδη αργά.

«Χθες το πρωί έκανε η μαμά του δουλειές, γενική στο σπίτι. Έχουμε μια κρεβατοκάμαρα, εννοώ το κρεβάτι, εκ των οποίων είναι με μηχανισμό, με αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε ανοίξει όλο το στρώμα με το μηχανισμό όρθιο

και ο μικρούλης ανακάλυψε αυτή την καβάντζα, αυτή την κρυψώνα. Έμπαινε όλο μέσα, τον έβγαζε η μάνα του έξω, το είχε παιχνίδι. Καινούριος χώρος τώρα… Κατά τις 7-8 πέσαμε για ύπνο στο σαλόνι. Πήραμε μαζί τον μικρούλη, γιατί είδαμε τηλεόραση, θα μας έπαιρνε ο ύπνος. Έκτοτε, 5 η ώρα, η μαμά του ξύπνησε για να δώσει γαλατάκι στο άλλο παιδάκι», ανέφερε ο πατέρας.

«Λοιπόν, κάνει ένα έτσι δίπλα της, δεν είναι το παιδάκι. Ψάχνει, σηκώθηκε, κάπου πήγε. Ψάχνει στο σπίτι. Δεν το βρίσκει το παιδάκι. Το κρεβάτι κλειστό. Λέει “τι είναι;” Μπήκε τώρα εδώ πέρα;”. Το σηκώνει και το παιδάκι μου είναι από κάτω νεκρό. Του έκανα μαλάξεις, του έκανα το φιλί της ζωής, τίποτα» πρόσθεσε.

Η καταγγελία στην Πρόνοια και το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην καταγγελία που έγινε στην Πρόνοια, λέγοντας ότι ήρθαν από την Πρόνοια και του είπαν αφού έλεγξαν το σπίτι και τα παιδιά: «Πες ότι το ραντεβού δεν έγινε ποτέ. Είναι καταγγελία που δεν έχει ισχύ».  

Την ίδια ώρα, το Χαμόγελο του Παιδιού με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε πως είχε δεχθεί κλήση το Σεπτέμβριο «που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας».

Πάντως, οι γονείς αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ και για τους δύο σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που πέθανε από ασφυξία στο Ίλιον – «Έκανα μαλάξεις, έδωσα το φιλί της ζωής, τίποτα» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα