Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης που σκοτώθηκε στην Κέρκυρα – «Έφυγε το παιδί μου τζάμπα και άδικα»

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Κέρκυρα μετά από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Τετάρτης όπου ένα κοριτσάκι οκτώ ετών έχασε τη ζωή του στην εθνική οδό Λευκίμμης, στο ύψος του Τσάρου.

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννας-Μαρίας , Γιάννης Καρβούνης, περιγράφει τη στιγμή που έγινε το δυστύχημα και έχασε το 8χρονο αγγελούδι του. Το κάνει όπως είπε για τη ψυχή του παιδιού του. Για το αδικοχαμένο κοριτσάκι του που

έφυγε στα οκτώ του χρόνια από τη ζωή με αυτό τον τραγικό τρόπο. Για να μη συμβεί σε κάποιο άλλο παιδί ξανά το ίδιο….

«Ο δρόμος δεν έχει φωτισμό και ο οδηγός δεν βλέπει. Πήρε το παιδί μου τζάμπα και άδικα. Προσπάθησε η γυναίκα μου να περάσει το δρόμο με το παιδί στο χέρι. Περνάει, φτάνει στη μέση της νησίδας, περιμένει και ενώ έχει κοιτάξει και δεν υπάρχει αυτοκίνητο, ξαφνικά έρχεται ένα με μεγάλη ταχύτητα. Βρίσκει τη γυναίκα μου, την σπρώχνει μπροστά και το αυτοκίνητο παρέσυρε το παιδί και το πέταξε στο άλλο αυτοκίνητο. Αν υπήρχε φωτισμός και ένα φανάρι…. Υπάρχει εκεί και ένα ειδικό σχολείο και παιδικός σταθμός. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί, ούτε φυσικά σχολικός τροχονόμος. Για την ψυχή του παιδιού μου μιλάω…», ήταν τα λόγια του.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 18- 01 -2019, στις 3: 30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης Καναλίων όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο άγγελο που έφυγε τόσο νωρίς.

Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε και ο διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας , ο οποίος τόνισε πως οι γιατροί επί 50 λεπτά προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή την 8χρονη.

Η ιατροδικαστής Κέρκυρας κ. Κούση μίλησε για το περιστατικό τονίζοντας ότι το παιδί χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, έκανε ρήξη ήπατος και σπληνός ταυτόχρονα, εκτινάχθηκε στον αέρα... Το δεύτερο χτύπημα από το άλλο αυτοκίνητο σύμφωνα με τα ευρήματα έγιναν ενώ είχε ξεψυχήσει.

Παράλληλα ο τηλεοπτικός σταθμός START έκανε αυτοψία στο σημείο του τραγικού συμβάντος με τους κατοίκους της περιοχής να επισημαίνουν την επικινδυνότητα του.

Ελεύθεροι, στο μεταξύ, αφέθηκαν με εντολή εισαγγελέα οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο μοιραίο τροχαίο στου Tσάρου το πρωί της Τετάρτης, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η δικάσιμος ορίστηκε για την 1η Φεβρουαρίου.

Πηγή: startmediacorfu.gr

Πηγή βίντεο: START TV

Keywords
Τυχαία Θέματα