Συγκλονίζει η ομολογία του 12χρονου: «Ο πατέρας μου με κρατούσε και ο φίλος του με βίαζε»

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση του 12χρονου αγοριού από το Άργος, το οποίο βίαζε κατ’εξακολούθηση, ο πατέρας του μαζί με τον σύντροφό του.

Οι αρρωστημένες ορέξεις, των δύο ανδρών δεν είχαν όρια και το ανήλικο αγόρι πάλεψε πολλές φορές μαζί τους προκειμένου να αποφύγει μια νέα σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ανήλικος που βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στους αστυνομικούς για τον εφιάλτη που βίωσε και ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια τους βιασμούς που υπέστη από τους δύο άνδρες.

«Ο πατέρας μου με κρατούσε από τα χέρια και με ακινητοποιούσε για να με βιάσει ο φίλος του. Έβαζα όλη μου τη δύναμη, αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω», είπε το άτυχο αγοράκι στους αστυνομικούς που άκουγαν εμφανώς σοκαρισμένοι. «Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου, αλλά ο πατέρας μου μού έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι», συνέχισε το παιδί, περιγράφοντας τα μαρτύρια που έζησε στα χέρια των δύο ανδρών.

Χθες, Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο πατέρας του άτυχου αγοριού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (να μην πλησιάζει σχολεία και παιδικές χαρές, να μην έχει καμία επαφή με το παιδί, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα), εξαιτίας μεγάλου βαθμού αναπηρίας, ενώ ο 37χρονος σύντροφός του, οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές της Τρίπολης.

Keywords
Τυχαία Θέματα