Συγκλονίζει η νέα εξομολόγηση του Γιάννη: Σε ευχαριστώ… μπάσκετ που άλλαξες τη ζωή μου (εικόνα)

Εντυπωσιακός ήταν για άλλη φορά στο All Star Game o Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος απόλαυσε τη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.

Δείτε επίσης: Αυτά «μετράνε» για τον Γιάννη – Οι αναρτήσεις του μετά το All Star Game (εικόνες)

Ο Greek Freak με ανάρτηση του στο instagram ευχαρίστησε το… μπάσκετ που του άλλαξε τη ζωή, δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο ευλογημένος νιώθει που κατάφερε να βοηθήσει τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τον εαυτό του.

Δείτε επίσης: Με «λάμψη» Αντετοκούνμπο το All Star Game του NBA – Νικήτρια η ομάδα του Λεμπρόν

«Eίναι τρελό πόσα έδωσε η πορτοκαλί μπάλα σε μένα και την οικογένεια μου. Βοήθησε εμένα και τους ανθρώπους μου να αλλάξουμε τις ζωές μας. Σε ευχαριστώ που με πήγες σε μέρη ανά τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που με έκανες να κλάψω, να γελάσω και να θυμώσω. Σε ευχαριστώ που με έκανες να αισθανθώ δυνατός, αλλά και εξουθενωμένος. Μπορώ να συνεχίσω. Ευχαριστώ τον Θεό για ένα απίστευτο Σαββατοκύριακο», ήταν τα λόγια του.

It’s crazy how much this orange ball has given to me and my family. It has helped me change my life and people’s lives around me. Thank you for taking me places around the world. Thank you for making me cry. Thank you for making me smile. Thank you for making me mad. Thank you for making feel powerful. Thank you for making me feel exhausted.. I can keep going all day. Thank God for the unbelievable weekend!#AllStarWeekend2018 #GodsPlan #2x

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) on Feb 19, 2018 at 4:51pm PST

ΠΗΓΗ: Gazetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα