Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η Μάγδα Φύσσα: Θα ήθελα να μαχαίρωναν εμένα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, η Μάγδα Φύσσα μιλάει για την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή. Ήταν 18 Σεπτεμβρίου του 2003, όταν ο γιος της, Παύλος έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη, Γιώργου Ρουπακιά.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και είχα μια ευκαιρία, θα ήθελα να είχα μπει μπροστά στον γιο μου και να μαχαίρωναν εμένα» λέει η Μάγδα Φύσσα, σε συνέντευξή της στη Lifo,

περιγράφοντας τη τραγική στιγμή που αντίκρισε το παιδί της στο νεκροθάλαμο του νοσοκομείου.

«… είδα το άψυχο σώμα του. Προσπάθησα να τον ζεστάνω. Ήθελα να φύγουμε από κει μέσα. Δεν μπορούσα να τον αποχωριστώ. Τρεις μαχαιριές. Είδα τα τραύματα στον πνεύμονα και στην καρδιά».

Μιλώντας για την τελευταία φορά που είδε τον Παύλο ζωντανό δήλωσε ότι «ήταν γύρω στις 5 το απόγευμα όταν τον φίλησα, τον χαιρέτησα, με την κοπέλα του τη Χρύσα, και είπαμε ότι θα πιούμε τον καφέ μας στο μπαλκόνι το επόμενο πρωί. …Αργά το βράδυ, ο κλήρος έπεσε στον σύζυγό μου να με ενημερώσει. Στην αρχή μού είπαν ότι είχε χτυπήσει. Δεν τους πίστεψα. Ήξερα ότι είχε συμβεί κάτι σοβαρό. Όταν άνοιξα την πόρτα, θυμάμαι ότι είπα στον Τάκη: “Μέχρι εδώ ήταν;”. Αλλά είχα μια ρημάδα ελπίδα μήπως και…».

Αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή, η κα. Φύσσα τόνισε – μεταξύ άλλων – ότι «ένα ποσοστό της δικαίωσής μας θα είναι να μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι δεν ήταν ένας ή μία ομάδα της Χ.Α. η οποία λειτούργησε μόνη της. Δεν δικάζεται ο Ρουπακιάς ή οι 17 που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ. Δεν θα έκαναν τίποτα χωρίς να δοθεί εντολή άνωθεν. Είναι μια εγκληματική οργάνωση. Τέλος».

Πηγή: Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η Μάγδα Φύσσα: Θα ήθελα να μαχαίρωναν εμένα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα