Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο με λεωφορείο των ΚΤΕΛ: Ζούμε από θαύμα, δεν κατάλαβα τίποτα (video)

Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά για το τροχαίο με λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα το μεσημέρι της Τρίτης (1/10) στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος του Αγίου Αθανασίου, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Οι 12 τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Επιβάτης

που τραυματίστηκε στο τροχαίο μίλησε στο «seleo.gr» από το κρεβάτι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου και ανέφερε: «Ζούμε από θαύμα. Δεν κατάλαβα τίποτα, ξαφνικά είδα τον οδηγό σκυμμένο στο τιμόνι». Η συγκεκριμένη επιβάτης μίλησε πριν κάνει τις εξετάσεις με κολάρο στον λαιμό και τραύματα στο σώμα για την στιγμή που ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και αφού διήνυσε μια τρελή πορεία προσέκρουσε σε φράχτη και ακινητοποιήθηκε…

Σημειώνεται πως το λεωφορείο των ΚΤΕΛ έφυγε από το δρόμο και αφού προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα, σταμάτησε σε φράχτη επιχείρησης μηχανημάτων. Στο λεωφορείο επέβαιναν 25 άτομα. Στο σημείο έσπευσαν επτά ασθενοφόρα και μια κινητή ιατρική μονάδα καθώς και η Τροχαία ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τυχόν εγκλωβισμούς, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Από τους 12 τραυματίες, εννέα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», ανάμεσά τους και ο οδηγός. Έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και έχουν ήδη αναχωρήσει σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Οι υπόλοιποι τρεις επιβάτες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», επίσης έχουν εξεταστεί και αποχώρησαν σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Το ευτύχημα είναι πως στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος

Σημαντικά στοιχεία έδειξε και η αυτοψία στο σημείο του τροχαίου. Συγκεκριμένα το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, 89Β, Ακροπόταμος – ΚΤΕΛ Μακεδονία. Εξετράπη της πορείας του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε φράχτη επιχείρησης μηχανημάτων.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που το λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα ο δρόμος ήταν άδειος καθώς ήταν κόκκινο το φανάρι Αγχιάλου με κατεύθυνση προς Χαλκηδόνα και έτσι αποφεύχθηκε σίγουρη τραγωδία αφού πρόκειται για πολυσύχναστο δρόμο.

(πληροφορίες από seleo.gr)

Φωτογραφία: e-koufalia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα