Συγκλονιστικές στιγμές στα Τέμπη με τον κόσμο και τους παίκτες του ΠΑΟΚ (video)

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσαν ραντεβού στα Τέμπη μετά τον αγώνα, όπως είχε προγραμματιστεί, εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, μετά τον αγώνα με τη Λάρισα, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές.

Εκεί όπου το απόγευμα κάποιοι βεβήλωσαν το μνημείο των Τεμπών για τους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ,

δεκάδες φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποθέωσαν την αποστολή, αν και η ομάδα του δεν πήρε βαθμολογικά το πρωτάθλημα. Έναν βαθμό θέλει ο ΠΑΟΚ και θέλησαν όλοι να τιμήσουν τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων του συλλόγου.

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» ήταν ένα από τα συνθήματα που κυριάρχησε από τον κόσμο του «Δικεφάλου», όπως και το «νά τοι, νά τοι οι πρωταθλητές» προς τους παίκτες. Με τους έλληνες να εξηγούν στους ξένους το ακριβώς γινόταν.

Κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Μια οικογένεια. Αδέρφια ζείτε #PAOK #PAOKfamily pic.twitter.com/D9DKyUnOsM

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 14 Απριλίου 2019

Πασχαλάκης: Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές, κρίμα που δεν είχαμε το τρόπαιο μαζί μας

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε από τους παίκτες στο μνημείο των Τεμπών, αναφέρθηκε στους αδικοχαμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στις μοναδικές στιγμές που ζουν όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά»:

Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στην κάμερα του OPEN TV και τόνισε: «Ήρθαμε εδώ στο μνημείο των Τεμπών για τα αδικοχαμένα παιδιά της ομάδας, ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήρθε εδώ και άφησε τις δουλειές του για να είναι εδώ. Οι οπαδοί μας δίνουν τα πάντα για την ομάδα και μας δίνουν κίνητρο ώστε να τους δώσουμε χαρά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές, κρίμα που δεν είχαμε το τρόπαιο μαζί μας σήμερα για να τους τιμήσουμε και εμείς. Είμαι πραγματικά όλοι μαζί ενωμένοι μια γροθιά».

Πέλκας: Σημαίνει πολλά για εμάς η παρουσία του κόσμου εδώ

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε και αυτός στο OPEN TV από το μνημείο για τους έξι αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ και στάθηκε στους φιλάθλους της ομάδας του:

«Σημαίνει πολλά για εμάς η παρουσία του κόσμου εδώ. Αυτό που έκαναν είναι εξαιρετικό. Θέλομε να τους δώσουμε τη χαρά με το πρωτάθλημα. Αυτοί μας οδηγούν που λέει και το σύνθημα. Μας δίνουν κίνητρο και όποτε έχουμε τη δυνατότητα θα τους τιμούμε».

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα