Αστυνομικοί στον Βόλο έσωσαν και έναν άνδρα από αυτοκτονία

Αστυνομικοί στη Μαγνησία, εκτός από την ανήλικη Ρομά, έσωσαν και έναν 23χρονο άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει την Κυριακή (14/4).

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα, ένας 23χρονος βρέθηκε στην μεγάλη κοιλαδογέφυρα του Περιφερειακού στον Βόλο, στην έξοδο του τούνελ και απειλούσε να πηδήξει στο κενό. Η γυναίκα αστυνομικός που είχε υπηρεσία στην Άμεση Δράση, κατάφερε να μιλήσει για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο με τον 23χρονο, ώστε να κερδίσει χρόνο μέχρι να προλάβουν να φθάσουν συνάδελφοί της στο σημείο.

Ο

νεαρός εντοπίσθηκε αμέσως και στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα τοπικά Μέσα ο 23χρονος είχε προσωπικά προβλήματα με την οικογένειά του.

Να θυμίσουμε ότι οι αστυνομικοί έσωσαν την ανήλικη Ρομά με «ασπίδα» στα σώματά τους. Έτσι, αστυνομικοί στον Βόλο είχαν ένα 24ωρο δράσης γεμάτο ανθρωπιά, αλλά και αυταπάρνηση στο καθήκον, αφού έσωσαν την ύστατη στιγμή δύο νεότατους ανθρώπους που για τους δικούς του λόγους ο καθένας ήθελαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα