Συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τον ομαδικό βιασμό 22χρονης στο Ζεφύρι – «Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις εδώ» (video)

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού 22χρονης στο Ζεφύρι. Τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και τα συγκινητικά λόγια του θύματος στη μητέρα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, η 22χρονη Έλενα αναγνωρίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (18/9) από τη μητέρα της.

Η Έλενα βρίσκεται έξι μέρες σε καταστολή στην εντατική του νοσοκομείου της Νίκαιας, ωστόσο χθες η υγεία της παρουσίασε σημάδια βελτίωσης.

«Μαμά, δεν περίμενα να έρθεις εδώ. Σας είδα στο όνειρο μου, εσένα και τον μπαμπά», είπε με δάκρυα στα μάτια η 22χρονη στη μητέρα της, όταν ξύπνησε και άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια της Έλενας ζει ένα δράμα. Ο πατέρας της είναι νεφροπαθής και κάνει συχνά αιμοκαθάρσεις. Μαζί με τον οκτάχρονο αδελφό της μένουν στους Αγίους Θεοδώρους. Η Έλενα το έχει σκάσει αρκετές φορές από το σπίτι.

Η κατάθεση της μητέρας στην αστυνομία και η αναγνώριση

«Η κόρη μου δεν μένει μαζί μου εδώ και αρκετό καιρό. Μένει σε κάποιο σπίτι στον Κολωνό. Επικοινωνούμε αλλά όχι καθημερινά, μιλάμε 3-4 φορές στο τηλέφωνο. Γι’ αυτό δεν την αναζήτησα στο τηλέφωνο», ανέφερε η μητέρα της 22χρονης στην αστυνομία.

Η μητέρα και η γιαγιά του θύματος είδαν τη φωτογραφία με το τατουάζ στις ειδήσεις και έτσι χθες επικοινώνησαν με την αστυνομία.

«Ήμουν στο σαλόνι, ξαφνικά με την άκρη του ματιού μου βλέπω τη φωτογραφία της κόρης μου στην τηλεόραση. Και είπα αμέσως αυτό είναι το παιδί μου. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά η κόρη μου», τόνισε η μητέρα της Έλενας.

Κοντά στους δράστες η αστυνομία

Το πιθανότερο σενάριο είναι η κοπέλα να έπεσε θύμα βιασμού κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο Ζεφύρι. Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εξετάζονται από τους αστυνομικούς της ασφάλειας.

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων, από το DNA που έχουν πάρει από τα ρούχα και τα νύχια της κοπέλας, που ίσως δείξουν την ταυτότητα των δραστών.

Είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Έλενα δεν έδινε σημεία ζωής στην οικογένειά της, για αρκετές ημέρες. Πριν από τέσσερις μήνες το είχε ξανασκάσει και εντοπίστηκε να περιπλανιέται στον Πεδίον του Άρεως.

Επιπλέον, είχε επιχειρήσει να κλέψει το σπίτι του παππού της για να εξασφαλίσει τη δόση της. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν ο ξάδερφός της, που την επέστρεψε στο σπίτι της. Νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως την περασμένη Τετάρτη το έσκασε ξανά.

Keywords
Τυχαία Θέματα