Συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου του Λουκά Παπαδήμου (video)

Η κατάθεση του Λουκά ΠαπαδήμουΤι δείχνουν οι συγκλονιστικές φωτογραφίεςTo DNA του 29χρονου μέσα στο αυτοκίνητο

Ο Ελεύθερος Τύπος φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος, στις οποίες αποτυπώνεται η ισχύς της έκρηξης του φακέλου που είχε στα χέρια του ο πρώην πρωθυπουργός.

Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε

και το DNA του 29χρονου που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου σε τρομοδέματα που εντοπίστηκαν στο Κρυονέρι

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου θολωμένα από την ανάφλεξη της πυρίτιδας ενώ κηλίδες αίματος αίματος, από τον τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού φαίνονται ξεκάθαρα.

Λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη του 29χρονου δόθηκε στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεση του Λουκά Παπαδήμου για τα πώς έζησε την έκρηξη της βόμβας μέσα στο αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Τι εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στην κατοχή του 29χρονου: Όπλα, κάνναβη και εκρηκτική ύλη (εικόνες)

«Έφερα τον φάκελο κοντά στα μάτια μου και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν πρόκειται για βίβλιο αλλά για μια μεγάλη κασετίνα δισκετών cd. Η κασετίνα είχε ένα περιτύλιγμα το οποίο είχε κλειστεί πιθανόν με τη βοήθεια κάποια μηχανής», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη συνέχεια το απομάκρυνα από τα μάτια και το στήθος μου, το έθεσα πάνω στα πόδια μου και επιχείρησαν να ανοίξω το περιτύλιγμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενέργειας σημειώθηκε έκρηξη του κουτιού. Ταυτόχρονα άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο», συνέχισε o Λουκάς Παπαδήμος σύμφωνα με το Βήμα.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη 29χρονος για τη βόμβα στον Παπαδήμο – Όπλα και πλαστές ταυτότητες στην κατοχή του

«Η καμπίνα του αυτοκινήτου γέμισε καπνούς και αέρια κι ένιωσα έντονα την πίεσή τους ενώ το αυτοκίνητο τραντάχτηκε. Αισθάνθηκα οξύ πόνο και κάψιμο και αμέσως διαπίστωσα τα αίματα και τα τραύματα που είχα στο πρόσωπο μου», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα