Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της βιολόγου: Ο 27χρονος τη βίασε και τη σκότωσε (video)

Η ηγεσία της αστυνομίας έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις για την υπόθεση που συγκλονίζειΣύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να χτύπησε την αμερικανίδα με το αυτοκίνητό του πάνω από μία φορά, να τη βίασε και στη συνέχεια να την πέταξε στη σπηλιά

Νέες αποκαλύψεις από επίσημα χείλη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της βιολόγου Suzanne Eaton στην Κρήτη. Όπως έκανε γνωστό η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, στο πλαίσιο των ανακοινώσεων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει, ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να χτύπησε την αμερικανίδα με το αυτοκίνητό του πάνω από μία φορά, να τη βίασε και στη συνέχεια να την πέταξε στη σπηλιά. Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 27χρονος καθ’ ομολογία δράστης, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε σε μια μαύρη σακούλα και στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του. Τη μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου έμεινε εκεί για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά και τη βίασε. Μετά την πέταξε στην τρύπα της σπηλιάς, δηλαδή στον αεραγωγό του γερμανικού πολυβολείου.  

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το αυτοκίνητό του δεν τη χτύπησε μόνο μία φορά. Βρήκε την πρώτη φορά την αμερικανίδα βιολόγο από πίσω και στη συνέχεια έκανε όπισθεν για να τη χτυπήσει καλά.

Ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας προσδιορίστηκε ως το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου. Δεν ήταν απολύτως προσδιορισμένο εάν η άτυχη γυναίκα ήταν εν ζωή όταν βιάστηκε από τον 27χρονο. Οι ανακοινώσεις έγιναν, μάλιστα, πιο σαφείς καθώς όπως ανέφερε η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου η Suzanne Eaton βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο Γ.Π. είπε στους αστυνομικούς ότι δεν πήγαινε καλά η ζωή του και σε οικονομικό επίπεδο, Μέσω της σεξουαλικής επαφής ήθελε να εκτονώσει τον θυμό που ένιωθε. Την ημέρα του φόνου βγήκε βόλτα για αυτόν ακριβώς τον λόγο και τελικά στον δρόμο του… έπεσε η 60χρονη αμερικανίδα βιολόγος. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το ειδεχθές έγκλημα ο δράστης πήγε σε ερημικό νεκροταφείο, όπου έπλυνε το αυτοκίνητό του, ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη που θα τον ενοχοποιούσαν. 

Τονίστηκε από τους αστυνομικούς ότι στο παρελθόν δεν είχε δείξει τόσο βίαιη συμπεριφορά με σεξουαλικό κίνητρο. Απλά υπήρχαν φορές που ικανοποιούσε τις «ορέξεις» του, παρακολουθώντας βίντεο με «ροζ» περιεχόμενο, με βάση όσα ο ίδιος τους είπε. Ο 27χρονος τόνισε στους αστυνομικούς ότι έμεινε έκπληκτος από το γεγονός πως βρέθηκε το σώμα της 60χρονης στο σημείο που το πέταξε.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ασφυκτικός, αλλά σύμφωνα με τον δράστη και την αστυνομία, αυτό μπορεί να έγινε και λόγω των χτυπημάτων που είχε η βιολόγος στα πλευράς της από το αυτοκίνητο ή από την πτώση στην σπηλιά. Ο ίδιος είπε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ότι δεν θέλησε να φράξει το στόμα και τη μύτη της γυναίκας, αναφέροντας πως ήταν αναίσθητη και έτσι τη βίασε.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετέχουν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Αστυνομκός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων Πάρης Χινόπουλος και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης Ελένη Παπαθανασίου.

Έτσι η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του

Μία κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δολοφόνου να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας Suzanne Eaton φέρεται να «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και να οδήγησε την τοπική ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του 27χρονου Χανιώτη, ο οποίος είναι γιος ιερέα και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Cretalive, με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις της προσαγωγής του. Ο 27χρονος Γ. Π. το μεσημέρι της Δευτέρας (15/07) ομολόγησε πως είναι ο δολοφόνος της Suzanne Eaton και αποκάλυψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Οι αρχές οδηγήθηκαν, αρχικά, στην προσαγωγή του 27χρονου. Τότε, ο 27χρονος, γιος παπά και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Αν και το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης και δολοφονίας της Suzanne Eaton, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντησή του αυτή «έδειξε» τους αστυνομικούς πως κάτι έκρυβε.

Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές και για το προφίλ του 27χρονου δράστη. Είναι γιος παπά, παντρεμένος και με δυο παιδιά, εμφανιζόταν ως υπερδραστήριος με πολλαπλά ενδιαφέροντα, με έντονη παρουσία στα social media και τάσεις αυτοπροβολής.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ ο νεαρός ομολόγησε αρχικά στη γυναίκα του. «Ναι το έκανα» της είπε, όταν εκείνη άρχισε να υποψιάζεται πως είναι ο δράστης της δολοφονίας από τις κινήσεις του.

Πηγές: cretapost, flashnews

Keywords
Τυχαία Θέματα