Συγκινητικό, ένα τυφλό αγόρι «βλέπει» τον Τόνι Κρόος (video)

Το ποδόσφαιρο και οι αστέρες του μπορούν να προσφέρουν μεγάλη χαρά και αυτό αποδείχθηκε στην Εσθονία, όταν ένα τυφλό αγοράκι συνάντησε τον Τόνι Κρόος και κατάφερε να «δει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον διεθνή γερμανό άσο. Με τη δύναμη της ψυχής να νικάει κάθε δυσκολία.

Μιλάμε για τον μικρό Άρον από την Εσθονία, ο οποίος έκανε ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Συγκεκριμένα, με αφορμή την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο για το ευρωπαϊκό Super Cup,

ο πιτσιρικάς βρέθηκε στο γήπεδο για να γνωρίσει από κοντά τον μέσο της «βασίλισσας». Ο πιτσιρικάς βρέθηκε στα αποδυτήρια της Ρεάλ και, χρησιμοποιώντας την αφή του, κατάφερε να δει με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο τον Κρόος.

Ο Κρος και ο μικρός κάθισαν αρχικά δίπλα-δίπλα σε έναν πάγκο. Στη συνέχεια ο Άρον σηκώθηκε και στάθηκε μπροστά στον γερμανό παίκτη. Άρχισε να τον αγγίζει με τα χέρια. Του έκανε, ακόμα, ερωτήσεις για τα μαλλιά του και το πρόσωπό του και έτσι έφτιαξε την εικόνα του. Μ’ αυτόν τον τρόπο «είδε» το ίνδαλμά του.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η UEFA:

This is so beautiful. Aron, a young blind boy from Estonia, wanted to touch the face of @realmadrid star @ToniKroos so that he could visualise him ❤️#SuperCup #EqualGame #Inclusion pic.twitter.com/iyGz0LRZ5H

UEFA (@UEFA) 15 Αυγούστου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινητικό, Τόνι Κρόος,sygkinitiko, toni kroos