Συγκίνηση στο πλατό του «MasterChef 4»: Ο τυφλός παίκτης κατάφερε να πάρει την ποδιά (video)

Σε συγκινητικό κλίμα έγινε η οντισιόν του Βασίλη Στεφανίδη στο «MasterChef 4».

Ο παίκτης ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να πάει στις οντισιόν του ριάλιτι μαγειρικής και να αποδείξει πως όποιος θέλει κάτι μπορεί να τα καταφέρει ακόμα κι αν έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια. Ο Βασίλης έχασε την όρασή του από το ένα μάτι στα 12 του χρόνια και από το δεύτερο στα 24 του και πλέον βλέπει γύρω στο 5%.


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με αφορμή τη συμμετοχή

του παίκτη και φανερά συγκινημένος θέλησε να πει δύο λόγια για τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω.

«Συνήθως βλέπουμε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα και η πρώτη σκέψη είναι η παραίτηση. Θα σου πω μια προσωπική μου εμπειρία. Στο Λύκειο είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κωφάλαλη. Θυμάμαι ότι το πιο σημαντικό πράγμα ήταν να μην την κάνω να νιώθει ότι έχει πρόβλημα, γιατί δεν είχε πρόβλημα, ήταν ένας πλήρως λειτουργικός άνθρωπος. Και το πρόβλημα το έχουμε εμείς που συνήθως, επειδή είμαστε λίγο γαϊδούρια, στην καθημερινότητά μας βάζουμε εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους με το να παρκάρουμε το μηχανάκι μας εκεί που δεν πρέπει μέχρι να βγάζουμε τραπεζάκια εκεί που δεν πρέπει για να απολαμβάνουν οι πολλοί τον καφέ τους και τους άλλους να τους βάζουμε στο περιθώριο».

Ο παίκτης μόλις άκουσε το πρώτο «ναι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ξέσπασε σε κλάματα ενώ απέσπασε ακόμα δύο «ναι» από τους άλλες κριτές. Τον αγκάλιασαν και φορώντας του την ποδιά του είπαν: «Περιμένουμε να δούμε πράγματα από σένα και είμαι σίγουρος ότι θα τα δούμε».

Πηγή: Συγκίνηση στο πλατό του «MasterChef 4»: Ο τυφλός παίκτης κατάφερε να πάρει την ποδιά (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα