Συγχαίρει Αντετοκούνμπο ο Κυρανάκης, αλλά το επίδομα δεν θα του το έδινε

Οριακά μαύρη κωμωδία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δραστηριότητα του Κωνσταντίνου Κυρανάκη τις τελευταίες ώρες, με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να «τα δίνει όλα» προκειμένου να προκαλέσει το γέλιο όσων των παρακολουθούν.

Σε μία άκρατη επίδειξη καιροσκοπισμού και ψηφοθηρίας, ο Κυρανάκης αφού χθες ξεκαθάριζε ότι επίδομα παιδιού επί Νέας Δημοκρατίας θα δίνεται μόνο σε παιδιά που έχουν Έλληνες γονείς, σήμερα έδωσε τα συγχαρητήριά του σε ένα παιδί που δεν έχει Έλληνες γονείς και παρόλα

αυτά τιμά τη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όσο λίγοι. 

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος διακρίθηκε για ακόμα μία φορά στον θαυμαστό κόσμο του NBA, όπου αναδείχθηκε MVP της σεζόν.

«Ο καλύτερος στον πλανήτη! Ένα τεράστιο μπράβο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγραψε ιστορία κατακτώντας το βραβείο του #MVP στο NBA. Η Ελλάδα σου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ!», έγραψε ο Κυρανάκης, παραλείποντας να συμπληρώσει ότι ευχαριστώ, ξε-ευχαριστώ, το επίδομα των 2.000 ευρώ δεν θα το έπαιρνε ο Αντετοκούνμπο σε ενδεχόμενη διακυβέρνηση ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι στο νομοσχέδιο που έδινε ιθαγένεια σε παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας είχε πει «όχι».

Ο καλύτερος στον πλανήτη! Ένα τεράστιο μπράβο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγραψε ιστορία κατακτώντας το βραβείο του #MVP στο NBA.

Η Ελλάδα σου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ! pic.twitter.com/aEf0HYcjw2

— kyranakis (@kyranakis) 25 Ιουνίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα