Μεγάλη τιμή για γκολκίπερ του Άρη – Δόθηκε το όνομά του σε αθλητικό κέντρο στη γενέτειρά του

Με τον καλύτερο τρόπο τίμησαν τον τερματοφύλακα του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, οι συμπατριώτες τους, καθώς το όνομα του δόθηκε στο ανακατασκευασμένο αθλητικό κέντρο της γενέτειρας του στη Γρανάδα.

Είναι πολύ γνωστός στην περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, στο Καμποτεχάρ της Γρανάδα. Ο 28χρονος πορτιέρο απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου, όπου στο πρόσωπο του βλέπει έναν αθλητή για τον οποίο μπορεί να νιώθει υπερηφάνεια.

Ο Χούλιαν Κουέστα έχει αγωνιστεί στο ισπανικό, το πολωνικό και τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα, και τυγχάνει σπουδαίας αναγνώρισης από τους συντοπίτες του.

Έτσι, στην

συγκεκριμένη περιοχή της Γρανάδα, οι συμπατριώτες του προχώρησαν σε μια εντυπωσιακή κίνηση, καθώς μετά την ανακατασκευή του αθλητικού κέντρου του Καμποτεχάρ, έδωσαν σε αυτό το όνομα «Χούλιαν Κουέστα».

Να αναφέρουμε ότι ο τερματοφύλακας του Άρη απάντησε μέσω instagram με το παρακάτω μήνυμα, συνοδευόμενο από δύο βίντεο και μια φωτογραφία:

«Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια να καταστήσετε δυνατή την ανακατασκευή του αθλητικού κέντρου. Είναι ευτυχία να περιβάλλεσαι από υπέροχους ανθρωπους και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι σε αυτή την πόλη. Έχετε βάλει όλοι σας το δικό σας λιθαράκι. Θα ήθελα πολύ να βρίσκομαι σήμερα εκεί, αλλά μου ήταν αδύνατον. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Gracias por el esfuerzo de haber hecho posible la reforma del polideportivo es una suerte estar rodeado de personas maravillosas como las hay en este pueblo, todos habeis puesto vuestro granito de arena. Me hubiese encantado haber podido estar hoy allí pero me ha sido imposible por mi trabajo, espero lo entendais. MUCHAS GRACIAS

Keywords
Τυχαία Θέματα