Στο πλευρό της Έβερτ ο Άδωνις: Φταίει η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του διαδικτύου

Την ώρα που έχει προκαλέσει σάλο η Αλεξία Έβερτ για το ρατσιστικό σχόλιό της κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ στην επέτειο του Πολυτεχνείο, το οποίο προκάλεσε την παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων και πιθανών κι από το δημοτικό συμβούλιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης τάσσεται στο πλευρό της.

Όχι για την ουσία των όσων έγραψε («Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι!»), αλλά για το τι την οδήγησαν σε αυτή την «απρεπή έκφραση».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων αυτή «η αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας» οδηγήθηκε σε αυτό το άκρως ρατσιστικό σχόλιο από «την οργή των ημερών και τη χαλαρότητα του Διαδικτύου».

Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Ο αναμάρτητος…»

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 19, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα