Στο πλευρό της 22χρονης εμφανίζεται τωρα η μητέρα της – «Δεν θα την αφήσω να περάσει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά»

«Δεν θα την αφήσω να περάσει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά. Η πράξη της είναι αδιανόητη αλλά καταλαβαίνω τον τρόμο της. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο συνέβη στο παιδί μου», τόνισε η μητέρα της 22χρονηςΣυναισθήματα φόβου, ντροπής, σύγχυσης και πανικού περιγράφει στο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης η 22χρονη«Κάθε μέρα καταρρέει, έχει καταλάβει τι έκανε», τονίζει ο δικηγόρος της νεαρής

Στο πλευρό της 22χρονης, που προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη πετώντας το μωρό της στον

ακάλυπτο πολυκατοικίας, στέκεται η μητέρα της. «Δεν θα την αφήσω να περάσει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά. Η πράξη της είναι αδιανόητη αλλά καταλαβαίνω τον τρόμο της», τόνισε χαρακτηριστικά στη Real News.

«Δεν θα την αφήσω να περάσει μόνη της αυτόν τον Γολγοθά. Η πράξη της είναι αδιανόητη αλλά καταλαβαίνω τον τρόμο της. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο συνέβη στο παιδί μου.

Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Να σκεφτείτε ότι και κανένας από την πολυκατοικία που μένουμε δεν είχε καταλάβει κάτι. Δεν ήταν αδύνατη. Τα κάποια κιλά παραπάνω που πήρε τους τελευταίους μήνες δεν με υποψίασαν.

Όταν μου είπαν οι αστυνομικοί ότι το βρέφος είναι της κόρης μου, έπεσα από τα σύννεφα. Αν μου το έλεγε θα τη βοηθούσα. Δεν θα την άφηνα να περάσει μόνη της αυτόν τον γολγοθά. Είναι παιδί ακόμα, μόλις 22 χρόνων.

Η πράξη είναι αδιανόητη, αλλά καταλαβαίνω τον τρόμο της. Και καταλαβαίνω ότι στο εξής θα χρειαστεί βοήθεια, στήριξη. Η ψυχολογική της κατάσταση όπως μου λένε οι γιατροί δεν είναι καλή.

Το βλέπω το παιδί μου. Θα χρειαστεί πολύ χρόνο να συνέλθει, αν συνέλθει ποτέ. Εγώ θα είμαι δίπλα της, ό,τι μπορώ θα της το δώσω», σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης.

Σοκάρει η απολογία της 22χρονης – Φοβόταν την αντίδραση της μητέρας της

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το απολογητικό το υπόμνημα 22χρονης φοιτήτριας.

«Δεν θα αργούσε η επιστροφή της μητέρας μου στο σπίτι. Δεν ήξερα τι θα έπρεπε πλέον να κάνω. Άνοιξα το παράθυρο και τη μπαλκονόπορτα του δωματίου μου και άφησα το μωρό να πέσει επάνω σε ένα δίχτυ, που γνώριζα ότι υπάρχει ακριβώς από κάτω, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μου, ενώ ήμουνα απόλυτα σίγουρη ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα το μωρό μου».

Συναισθήματα φόβου, ντροπής, σύγχυσης και πανικού περιγράφει στο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε στην ανακρίτρια της υπόθεσης η νεαρή κατηγορούμενη για παιδοκτονία, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με όρους και χρηματική εγγύηση μετά την απολογία της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ήταν πεπεισμένη ότι αν έλεγε στην μητέρα της ότι είναι έγκυος, εκείνη θα νευρίαζε μαζί της και θα την προέτρεπε να κάνει έκτρωση. Έτσι, αποφάσισε να κρύψει το γεγονός με σκοπό, αφού γεννηθεί το παιδί, να το δώσει για υιοθεσία σε κάποια οικογένεια.

Η 22χρονη περιγράφει στο υπόμνημα της ότι γέννησε μόνη στη μπανιέρα του σπιτιού της, στη Νέα Σμύρνη, τρομοκρατημένη και προσπαθώντας να κάνει όσα είχε διαβάσει στο ίντερνετ για τον τοκετό.

«Κάθε μέρα καταρρέει, έχει καταλάβει τι έκανε», τονίζει ο δικηγόρος της 22χρονης

«Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει, καταλαβαίνει περισσότερο τι έχει κάνει και όχι απλά μετανιώνει, αλλά οι ειδικοί που την παρακολουθούν περιμένουν τα χειρότερα, την ψυχολογική της κατάρρευση», ανέφερε ο δικηγόρος της 22χρονης γέννησε το μωρό στη μπανιέρα του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια το πέταξε στον ακάλυπτο.

«Είναι ένα νέο παιδί το οποίο μπορεί να κρίθηκε από τη δικαιοσύνη και να τελείωσε ο Γολγοθάς του αλλά τώρα ξεκινάει ο πραγματικός του Γολγοθάς», σημείωσε ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

«Επικοινώνησε την εγκυμοσύνη με τον τρόπο που θα το έκανε κάθε παιδί 22 χρονών. Προσπάθησε να βρει τον σύντροφό της και να τον ενημερώσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε, μετά η δεύτερη κίνηση ήταν να μιλήσει στην κολλητή της, δυστυχώς και από εκεί δεν είχε τη βοήθεια που έπρεπε και τελικώς, αντί αυτό να την κάνει να μιλήσει στη μητέρα της, την έκλεισε σε ένα καβούκι το οποίο δημιούργησε αυτή την τραγική κατάσταση».

«Έχει καταλάβει τι έχει κάνει αλλά οι ειδικοί μας λένε ότι θέλει χρόνο», ανέφερε ο δικηγόρος της 22χρονης.

Μετά την απολογία της, η 22χρονη από τη Ν. Σμύρνη που κατηγορείται για παιδοκτονία αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000 ευρώ εγγύηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα