Στο νοσοκομείο παίκτης του Power of Love

Σε… περιπέτειες μπήκε παίκτης του Power of Love καθώς οδηγήθηκε από την παραγωγή στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η Στέλλα Μιζεράκη επέστρεψε στο σπίτι χωρίς κέφι και διάθεση.

Ο λόγος για τον Πάνο Ζάρλα που περνάει τη δική του, μικρή περιπέτεια. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς το πρόβλημα αφορά τα δόντια του.

«Για άλλη μια φορά μας κυνηγάνε τα νοσοκομεία. Μακάρι να ήμουν κι εγώ μαζί του, να πάω μαζί του στον γιατρό. Πότε θα πάω; Αφού δεν γίνεται.

Υπάρχουν υποτίθεται κάποιοι κανόνες και απαγορεύεται να είμαστε εκτός γυρισμάτων. Να κάνουμε γυρίσματα στο γιατρό; Όταν είναι άρρωστος ή έχει κάποιο θέμα υγείας ο άνθρωπος ο δικός μου, εγώ υποφέρω διπλά. Αυτή τη στιγμή έφυγε. Τον πάνε στο γιατρό πάλι.Εγώ τι πρέπει να κάνω; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα εδώ πέρα. Δεν γίνεται να μην στεναχωρηθώ που είναι εκεί και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω εσάς που περνάμε ωραία τόσο καιρό, αλλά όταν λείπει το άλλο σου μισό, από τη μια μέσα σου κάτι σε τρώει, από την άλλη λες δεν πρέπει να πάω κι εγώ στο γιατρό, γιατί σέβομαι τους κανόνες και την παραγωγή και το παλεύω εδώ μόνη μου» είπε η Στέλλα Μιζεράκη στον Νίκο Σπυριδαντωνάκη.

Ωστόσο, «λύγισε» μιλώντας με τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, λέγοντας «Δεν αντέχω ρε φίλε! Ο Πάνος πάλι πήγε στο νοσοκομείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα