Στο εδώλιο η «φόνισσα του Κορωπίου» – Άρχισαν οι καταθέσεις των μαρτύρων (video)

Σε βαρύ κλίμα διεξάγεται η δίκη της αποκαλούμενης «φόνισσας του Κορωπίου» η οποία τον Αύγουστο του 2016 σκότωσε με έξι μαχαιριές την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στην αυλή του σπιτιού της και μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του θύματος.

Η διαδικασία συνεχίστηκε σήμερα με την κατάθεση μιας φίλης της 35χρονης που δολοφονήθηκε. Η μάρτυρας υποστήριξε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν τρομοκρατημένη καθώς η 29χρονη κατηγορούμενη την παρακολουθούσε και φοβόταν τόσο για τη ζωή της όσο και για τη ζωή των παιδιών της.

«Εκείνο το βράδυ με πήρε η αδελφή του θύματος από το Κέντρο

Υγείας και μου είπε να πάρω τα παιδιά στο σπίτι μου. Εκείνα κλαίγανε και ήταν μέσα στα αίματα. Τα πήγα στο σπίτι μου κι εκεί τα δικά μου τα παιδιά τα πλύνανε. Τα παιδιά μού είπαν ότι η μαμά τους ήταν έξω στην αυλή κι έπλενε κι ότι τη μαχαίρωσε η φίλη του μπαμπά τους. Άκουσαν να λέει η κατηγορούμενη στο θύμα ότι ήταν εμπόδιο. Μου είπαν ότι ήρθε και ο μπαμπάς τους και πάλευε με την κατηγορουμένη. Έτσι τα παιδιά τής πήραν το μαχαίρι και το πετάξανε» κατέθεσε μεταξύ άλλων η μάρτυρας.

Κατάθεση έδωσε και ο γαμπρός του θύματος, ο οποίος είπε ότι το ένα παιδί είχε αίματα, από μία αμυχή που είχε στο πόδι, προφανώς από την προσπάθειά του να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια της κατηγορουμένης.

Λίγο νωρίτερα, είχε μεταφέρει στο δικαστήριο τη στιγμή που, όταν ήταν στο σπίτι μαζί με την αδελφή του θύματος, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ανήλικο γιο της 35χρονης, ο οποίος τους είπε να πάνε γρήγορα στο Κέντρο Υγείας όπου βρίσκεται η μαμά του, την οποία «χτύπησε η φίλη  του μπαμπά».

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη κατηγορούμενη η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά από την εξωσυζυγική σχέση, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Φεβρουαρίου.

Πηγή: Στο εδώλιο η «φόνισσα του Κορωπίου» – Άρχισαν οι καταθέσεις των μαρτύρων (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα