Στην Τσεχία θέλει να κάνει check in για την Τουρκία ο Ολυμπιακός

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινά από την Τσεχία. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν από την Τρίτη (23/07) check in για την Τουρκία. Αν καταφέρουν να αποκλείσουν τη Βικτόρια Πλζεν επόμενη αντίπαλός τους θα είναι η τουρκική Μπασακσεχίρ.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στους ομίλους του Champions League

μετά από δύο χρόνια. Στο παιχνίδι της Τρίτης (23/07) θα κυνηγήσει σκορ πρόκρισης, εν όψει του αγώνα ρεβάνς, που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός.

Με δύο νίκες ξεκίνησε τη σεζόν η Βικτόρια. Κέρδισε στο πρωτάθλημα την Όλομουτς με 3-1 και τη Λίμπερετς με 1-2. Πέρσι, αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έκανε εντυπωσιακό φίνις, κερδίζοντας με 2-1 στη Μόσχα, την ΤΣΣΚΑ και στο Πλζεν, τη Ρόμα και πήρε την τρίτη θέση. Συνέχισε στο Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι του 2017 και κατάφερε να μπει στους ομίλους, αποκλείοντας την Παρτιζάν Βελιγραδίου και τη Ριέκα. Η απώλεια του Κώστα Φορτούνη, λόγω τραυματισμού, είναι σημαντική, αλλά ο αντικαταστάτης του Βαλμπουενά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο νικηφόρο με 3-0 φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα