Ραγδαίες εξελίξεις με την άγρια δολοφονία γάλλου τουρίστα στο Ηράκλειο – Συνελήφθη η σύντροφός του

Ο Γάλλος βρέθηκε στο δωμάτιο χτυπημένος από ψαλίδι τα ξημερώματα, μαζί του ήταν και η 44χρονη γυναίκα, η οποία αρνείται πως τον σκότωσεΟι δυο τους είχαν καυγάδες από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην ΚρήτηΗ σύντροφός του, που φέρεται να είχε συγγενική σχέση με τον εκλιπόντα, φέρει αμυχές στο σώμα της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Οι εξελίξεις γύρω από το θάνατο ενός 53χρονου γάλλου τουρίστα στην Κρήτη που βρέθηκε μαχαιρωμένος θανάσιμα σε ξενοδοχείο στην περιοχή Τσούτσουρος στα νότια του νομού Ηρακλείου είναι ραγδαίες.

Στο

δωμάτιο μαζί του ήταν μαζί του και μια 44χρονη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη (πρώτα έγινε προσαγωγή) από τις αστυνομικές Αρχές. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα την Τετάρτη (24/07) με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος της.

Η ίδια αρνείται πως σκότωσε τον 56χρονο, υπογραμμίζοντας πως είχε συγγενική σχέση μαζί του, αναφέροντας πως ήταν ξαδέρφια. Είπε, ακόμα, στους αστυνομικούς ότι ο εκλιπών αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και  επέφερε μόνος του στον εαυτό του τα χτυπήματα που κόστισαν τη ζωή του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε καυγάς ανάμεσα τους, πρώτα σε δημόσιο χώρο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια στο δωμάτιό τους. Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κάλεσαν την αστυνομία. Όταν οι άνδρες έφτασαν στο δωμάτιο, βρήκαν τον άνδρα χτυπημένο- έφερε τραύματα από ψαλίδι κυρίως στην περιοχή του στήθους- λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης (23/07).

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ήταν ήδη νεκρός όταν έφθασε το ΕΚΑΒ, με την 44χρονη κοντά του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο βρέθηκαν και αναισθησιογόνες ουσίες.

Ο γάλλος τουρίστας και η σύντροφός του είχαν έρθει στην Κρήτη πριν από τρεις ημέρες και από την πρώτη στιγμή είχαν «θέματα» μεταξύ τους.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του Γάλλου ανέφερε πως τα χτυπήματα που είχε, δεν μπορούσε να τα είχε επιφέρει ο ίδιος στον εαυτό του. Διαπιστώθηκε ότι η 44χρονη έφερε αμυχές στο σώμα της. Περισσότερα στοιχεία για τον θάνατό του θα δοθεί από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης Γιάννης Ζαφειρίου ανέφερε ότι η πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ έγινε από τον ιδιοκτήτη των δωματίων, λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα:

«Αρχικά, ενημερωθήκαμε από τον ιδιοκτήτη των δωματίων, ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που κάνει διακοπές αρκετές ημέρες στην περιοχή και βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης, ενώ λίγο αργότερα, μέσω του 112 που έγινε η δεύτερη κλήση, ο ιδιοκτήτης που δεν διαμένει στην περιοχή, ενημέρωσε πως από το στόμα του άνδρα έτρεχε αίμα. Ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και ο γιατρός διαπίστωσε ότι μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν ένας άνδρας με μαχαιριές στο στήθος και μαζί του, κλειδωμένη στον χώρο, η γυναίκα που τον συνόδευε».

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, ενώ έσπευσε και δύναμη της Αστυνομίας που διερευνά το περιστατικό, αναζητά την ταυτότητα του δράστη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 53χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στη διάρκεια των διακοπών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα