Στην Κω για 10 μέρες τον Αύγουστο η ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, για να δει τις… φυλακές

Ταξίδι στην Κω θα κάνει η Γενική Γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, από τις 6 έως τις 15 Αυγούστου, το διάστημα δηλαδή που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος θα κάνει διακοπές, προκειμένου να επισκεφθεί τις… φυλακές του νησιού.

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με Αριθμ. Πρωτ: 10967 και ΑΔΑ: ΡΨΛΒ46ΜΤΛΒ-ΛΜΞ, η οποία δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια και την οποία υπογράφει η ίδια η κα. Νικολάου, γίνεται γνωστό ότι θα μεταβεί

αεροπορικώς η ίδια και ένας συνοδός ασφαλείας στις 6 Αυγούστου στην Κω, όπου θα «επισκεφτούν το Κατάστημα Κράτησης Κω όπου και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, για υπηρεσιακούς λόγους, με στελέχη των τοπικών φορέων» και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 15 Αυγούστου.

Επίσης, στις 5 Αυγούστου θα μεταβούν ακτοπλοϊκώς στην Κω δύο υπηρεσιακά οχήματα μαζί με τρεις συνοδούς ασφαλείας και θα επιστρέψουν στις 17 Αυγούστου. Δύο μέρες δηλαδή αφού έχει φύγει από το νησί η κα. Νικολάου.

Το όλο ταξίδι μεσούσης του καλοκαιριού θα κοστίσει στον ελληνικό λαό το ποσό των 3.895,58 ευρώ, όπως φαίνεται στην απόφαση.



Το όλο θέμα σχολίασε δεικτικά και ο Παύλος Πολάκης στο facebook:

Η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής πολιτικής κυρία ΝΙΚΟΛΑΟΥ (η γνωστή από τις απευθειας αναθεσεις για καθαρισμό και…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Mittwoch, 29. Juli 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα