Στην Καρδίτσα με «Σινούκ» ο Μητσοτάκης – Αυτοψία πάνω από τις πληγείσες περιοχές (video)

Τέσσερις ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Καρδίτσα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το πρωί της Τρίτης στις πληγείσες περιοχές, με ελικόπτερο «Σινούκ».

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν υπουργοί και επιτελικά στελέχη της κυβέρνησης. Το κυβερνητικό κλιμάκιο έγινε δεκτό από τον υφυπουργό Κώστα Σκρέκα, τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ακολούθησε στο δημαρχείο Καρδίτσας ευρεία σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό και τη συμμετοχή

υπουργών, υφυπουργών, τοπικών φορέων, εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων, συλλόγων, κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσε το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» και αναλύθηκαν τα μέτρα και το σχέδιο αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Ο πρωθυπουργός πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές, αναρτώντας βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με το ίδιο σινούκ από την Αθήνα, αλλά προσγειώθηκε στα Τρίκαλα κι από εκεί πήγε οδικώς στην Καρδίτσα. Η προσγείωση έγινε στο στάδιο Τρικάλων, όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.

Δείτε το video του trikalaola.gr:

Τώρα…. Το ελικόπτερο σινουκ με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προσγειώθηκε στο γήπεδο. Των Τρικάλων. Περισσοτερα στο trikalaola.gr

Gepostet von trikalaola.gr am Montag, 21. September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα