Ενώπιον της Δικαιοσύνης εμφανίστηκε ο Φρουζής – «Είμαι στη διάθεση των Δικαστικών Αρχών»

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο κ. ΦρουζήςΦέρεται να αποδέχεται τον περιοριστικό όρο που του επιβλήθηκεΜήνυση από την πρώην γραμματέα του για ψευδή καταμήνυση, δέχθηκε και ο κ. Φρουζής

Αυτοπροσώπως εμφανίστηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προκειμένου να ζητήσει την επικύρωση του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ο κ. Φρουζής, κατηγορούμενος για δωροδοκία στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας μετέβη στα δικαστήρια

της Ευελπίδων προκειμένου να στηρίξει τη θέση του για τον περιοριστικό όρο που του επιβλήθηκε με διάταξη των εισαγγελέων διαφθοράς.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του ο πρώην επικεφαλής της Novartis δηλώνει ότι βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των δικαστικών Αρχών και για τον λόγο αυτό αποδέχεται τον όρο που του επιβλήθηκε καθώς δεν επιθυμεί να υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι θα φύγει από τη χώρα.

Mήνυση από την πρώην γραμματέα του για ψευδή καταμήνυση

Παράλληλα, μήνυση από την πρώην γραμματέα του για ψευδή καταμήνυση δέχτηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis.

Η πρώην γραμματέας του κ. Φρουζή, φέρεται να είναι η πηγή η οποία αποκάλυψε πρώτη τα στοιχεία για τον χρηματισμό και τις περίεργες πρακτικές των στελεχών της Novartis. Η ίδια έστελνε ηλεκτρονικά μηνύματα για λογαριασμό του κ. Φρουζή ενώ κρατούσε όλες τις σημειώσεις του.

Είναι αυτή η οποία κάποια στιγμή συγκέντρωσε και απέκτησε όλο το αρχείο του προϊσταμένου της στην εταιρεία. Η επαγγελματική τους σχέση κλονίστηκε μετά την ξαφνική παραίτηση του κ. Φρουζή για λόγους υγείας, από τη Novartis.

Δείτε επίσης: Στην Ευελπίδων ο Φρουζής με την πρώην γραμματέα του – Τη μήνυσε για υπεξαίρεση

Ο ίδιος, με την εταιρεία διατήρησε εξαιρετικές σχέσεις, ενώ του επετράπη να χρησιμοποιεί το εταιρικό αυτοκίνητο για αρκετούς μήνες. Όταν ο κ. Φρουζής επέστρεψε στο γραφείο του, μετά από καιρό, για να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα, ανακάλυψε ότι όλα έχουν εξαφανιστεί. Τότε, μηνύει την πρώην γραμματέα του, η οποία είχε παραμείνει στην Novartis, όχι μόνο για κατακράτηση των ηλεκτρονικών του αρχείων, αλλά και για υπεξαίρεση ενός σημαντικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Οι κουκουλοφόροι με τα λευκά κολάρα πήραν μίζες στις πλάτες των Ελλήνων (video)

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, η γραμματέας του, υπέβαλε και εκείνη μήνυση εναντίον του για ψευδή καταμήνυση.

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: «Μοιράζαμε λεφτά στους πάντες»

Δείτε επίσης: Σκάνδαλο Novartis: Η κατάθεση – «φωτιά» για Γεωργιάδη, Αβραμόπουλο, Λοβέρδο (εικόνες)

Δείτε επίσης: «Χιονοστιβάδα» οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis – Τα πρόσωπα όπου κατέληγαν οι μίζες

Keywords
Τυχαία Θέματα