Παραλίγο τραγωδία χθες βράδυ στην Άρτα

09:01 13/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παραλίγο τραγωδία χθες βράδυ στην Άρτα. 37χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον σταθμευμένου αυτοκινήτου έξω από το κολυμβητήριο της πόλης που μέσα βρίσκονταν ανδρόγυνο με το παιδί τους που είχε πάει να παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης.
Οι επιβαίνοντες 52 ετών ο σύζυγος, 44 η σύζυγος και 9 ετών ο γιος τους, είδαν ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος και μόλις άρχισε να τους σημαδεύει έσκυψαν, αποφεύγοντας το μοιραίο όταν πυροβόλησε.
Τους πυροβολισμούς ωστόσο συνέχισε ακόμα και όταν ο 52χρονος έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο φεύγοντας για να γλιτώσουν αυτός και η οικογένειά

του.

Λίγο αργότερα κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στις 11 το βράδυ στο χωριό του Άγιο Δημήτριο Πέτα, 5 χιλιόμετρα από την Άρτα, προς αναζήτησή του.
Τον βρήκαν ταμπουρωμένο πίσω από το αυτοκίνητό του και μόλις τους αντίκρυσε άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους, τραυματίζοντας ελαφρά δυο από αυτούς.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 44χρονη δέχονταν επί σειρά ετών παρενοχλήσεις από τον δράστη, άσκησε εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα και παρά την δικαστική απόφαση να μην την πλησιάζει, εκείνος την παραβίαζε συνεχώς, δεχόμενος πέντε συνολικά μηνύσεις σε δυο χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα