Στην Ελλάδα ο Κακά με την πανέμορφη σύντροφό του – Στη Μύκονο και ο… γίγαντας Μαριάνοβιτς (video)

Την Ελλάδα συνεχίζουν να προτιμούν και φέτος σπουδαίοι νυν και πρώην αθλητές για τις διακοπές τους.

Στη χώρα μας βρίσκεται, μάλιστα, ο Ρικάρντο Κακά, που απολαμβάνει με την πανέμορφη σύντροφό του τις διακοπές του στη Μύκονο, αφού πρώτα πέρασε από την Αθήνα, για να δουν από κοντά την Ακρόπολη.

Ο βραζιλιάνος πρώην σπουδαίος άσος της μπάλας, που έχει σηκώσει και Μουντιάλ, και το διάσημο μοντέλο Καρολίνα Ντίας φωτογραφήθηκαν σε αρχαία μνημεία της ελληνικής πρωτεύουσας πριν βουτήξουν στις παραλίες της Μυκόνου. Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είναι αρραβωνιασμένος με το μοντέλο από την Βραζιλία και ο φακός τους κατέγραψε στο Nammos στην Ψαρρού.

Να θυμίσουμε ότι ο Κακά είναι άνθρωπος που πιστεύει πολύ στον Ιησού Χριστό και είχε αποκαλύψει ότι με την πρώτη γυναίκα του, με την οποία ήταν μαζί από παιδιά, δεν είχαν… βρεθεί στο κρεβάτι πριν από τον γάμος τους.

****

Όλα τα βλέμματα αυτές τις μέρες στη Μύκονο πέφτουν στον σέρβο σέντερ των Σίξερς Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο σταρ του ΝΒΑ βολτάρει στο «Νησί των Ανέμων» με τη γυναίκα του, Μιλίκα. Ο διεθνής άσος δεν γίνεται να περάσει… απαρατήρητος λόγω του ύψους του. Η σύζυγός του φαίνεται μικροσκοπική μπροστά στον γίγαντα άνδρας της, ο οποίος καρφώνει στη μπασκέτα χωρίς να πηδήξει. Βέβαια, η Μαριάνοβιτς πόζαρε με το μπικίνι της στο ελληνικό νησί και δύσκολα θα ξεχαστεί η παρουσία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα