Στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ισραήλ – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας (εικόνες)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Συνάντηση με Τσίπρα το πρωί της Δευτέρας

Δείτε επίσης: Με τον πρόεδρο του Ισραήλ θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Τσίπρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ισραήλ θα έχει ο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,

αύριο Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέτρα ασφαλείας, που βρίσκονται ήδη σε εφαρμογή από το βράδυ της Κυριακής, θα είναι δρακόντεια, ενώ αναμένεται να υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σχετικά και με τα δρομολόγια του ισραηλινού Προέδρου.

Αναλυτικότερα, σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει ο κ. Ριβλίν στην πλατεία Συντάγματος.

Μάλιστα ήδη οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα μέρη του κέντρου της Αθήνα απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

Κλειστός ο σταθμός του μετρό τη Δευτέρα

Παράλληλα, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 9 το πρωί της Δευτέρας μετά από εντολή της αστυνομίας.

Ο ισραηλινός Πρόεδρος αναμένεται να πάρει μέρος σε ειδική τελετή βράβευσης γνωστών προσωπικοτήτων της Ελλάδας με σημαντική συμβολή στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις.

Παράλληλα αναμένεται να αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε ειδική εκδήλωση στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα