Στην αντεπίθεση ο Πάνος Καμμένος – «Εμείς θα τιμάμε τα Ίμια και εσείς θα κάθεστε σαν κότες»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος «έσπασε» τη σιωπή του και επιτέθηκε στον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα Ίμια μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό που συνοδευόταν από μία φωτογραφία από το ταξίδι του με ελικόπτερο στην περιοχή, όπου είχε πετάξει και στεφάνι: «Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες

μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερτογάν θα κάθεστε σαν κότες».

Να θυμίσουμε πως το πρωί της Τετάρτης ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στα Ίμια είχε πει πως «φέτος, δεν είχαμε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Με τη στάση που τηρήσαμε, είπαμε ‘εάν γίνει η οποιαδήποτε κίνηση στα Ίμια, όπως στο παρελθόν, η απάντησή μας θα είναι διαφορετική, αλλά εάν δεν γίνει τίποτα από την πλευρά της Ελλάδας, θα δείτε πως δεν θα γίνει κάτι και από τη δική μας πλευρά».

Εμείς θα τιμάμε τους Ήρωες μας στα Ελληνικά ΙΜΙΑ και εσείς όπως πάντα Ερτογάν θα κάθεστε σαν κότες. pic.twitter.com/InMfoqdJAn

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 5, 2020

Ερντογάν για Ίμια: Προειδοποιήσαμε τους Έλληνες – Εάν έκαναν κίνηση θα απαντούσαμε διαφορετικά

«Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια. Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας», είπε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του.

«Ο υπουργός Άμυνας μου πιθανότατα θα καλούσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Ίμια και στα υπόλοιπα νησιά», πρόσθεσε.

Πηγή: Στην αντεπίθεση ο Πάνος Καμμένος – «Εμείς θα τιμάμε τα Ίμια και εσείς θα κάθεστε σαν κότες» - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα