Στην αντεπίθεση η Παπακώστα: Όσοι θυμήθηκαν την Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους

Απάντηση σε όσους την επέκριναν με αναφορές στη Μαρία Αντουανέτα σχετικά με τη δήλωσή της για τα Εξάρχεια, έδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Συγκεκριμένα, η κ. Παπακώστα ανάρτησε μια φωτογραφία της Μαρίας Αντουανέτας και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όσοι θυμήθηκαν την Μαρία Αντουανέτα, ως τί μιλούν; Ως sans cullotes; Ανοιχτοί από παντού, δίχως αίσθηση της ευθύνης τους. Είναι δε και αφελείς. Στις

άστοχες επιθέσεις τους εναρμονίζονται ακραίοι της Πειραιώς και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους παλιούς εμβληματικούς τους, που τους έφυγε η σημαία στα Ίμια. Όσο για το Αντουανέτα, ας ρωτήσουν τον καθρέφτη τους…».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Παπακώστα σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ερωτηθείσα για τα Εξάρχεια, μίλησε για «μία ιστορική γειτονιά της Αθήνας», «κέντρο τέχνης και πολιτισμού, την οποία η δική μου πολιτική οπτική την βλέπει ως Μονμάρτη της πρωτεύουσας -και όχι ως πολύπαθη περιοχή-, η οποία έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη της Πολιτείας, εδώ και αρκετές δεκαετίες…».

Keywords
Τυχαία Θέματα