Στιγμές συγκίνησης, φίλαθλος της Λεγκανές νίκησε τον καρκίνο, παίρνοντας δύναμη από την αγαπημένη της ομάδα (εικόνες – video)

Μια συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα τους τελευταίους μήνες με πρωταγωνίστρια μια φίλαθλο της Λεγκανές, η οποία κατάφερε να χαμογελάσει ξανά, βγαίνοντας νικήτρια από τη μάχη της με την επάρατο νόσο. Μιλάμε για την Μπλάνκα Φερνάντεθ, που είναι οπαδός της ομάδας του προαστίου της Μαδρίτης και διαγνώσθηκε πρόσφατα με καρκίνο στο στήθος της.

Αντιμετώπισε αυτή την περιπέτεια με χαμόγελο, παίρνοντας πάντα δύναμη και από την αγαπημένη της ομάδα, είτε ήταν στο γήπεδό, είτε στο νοσοκομείο. Κατάφερε, έχοντας και καλή ψυχολογία, να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη. Το ποδόσφαιρο και

ο αθλητισμός της έδιναν δύναμη.

Στον εντός έδρα αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (0-1) η Μπλάνκα Φερνάντεθ βρέθηκε στο γήπεδο της αγαπημένης της ομάδας και αποθεώθηκε, έχοντας δείξει μεγάλη σημάδια βελτίωσης σε ότι αφορά στη δική της μας. Πήγε και στα αποδυτήρια, όπου μίλησε στους παίκτες της Λεγκάνες και τα λόγια της προκαλούν ρίγη συγκίνησης. Στη συνέχεια έκανε τη σέντρα του ματς. Ακολούθως έκατσε με την οικογένειά της να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Στιγμές που έζησε και ο Δημήτρης Σιόβας την ημέρα που ο έλληνας αμυντικός είχε, μάλιστα, τα γενέθλιά του.

«Καλή σας μέρα! Σήμερα είναι Δευτέρα και αν κοιτάξετε τον ήλιο, είναι ξανά λαμπερός. Αυτό μπορεί να γίνεται σε κάθε μέρα της ζωής μας. Το εάν θα λάμπει ο ήλιος, εξαρτάται μόνο από τη στάση του καθενός μας. Αυτή τη στάση και τον αγώνα για την υπέρβαση, τα γνωρίζουμε κακά στη Λεγκανές», έγραψε με νόημα η ισπανική ομάδα στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα