Στη φυλακή Κοκόριν και Μαμάεφ μετά την επίθεση σε αξιωματούχο Υπουργείου – Σε κίνδυνο η καριέρα τους (εικόνες – video)

Μετά το ξύλο που έπαιξε ο Αρντά Τουράν (ανακρίθηκε από την αστυνομία) στην Κωνσταντινούπολη για τα… μάτια μιας γυναίκας, άλλοι δυο διεθνείς άσοι έμπλεξαν σε θερμό επεισόδιο με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κινδυνεύει η καριέρα τους.

Μιλάμε για τους Αλεξάντρ Κοκόριν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) και Πάβελ Μαμάεφ (Κράσνονταρ), οι οποίοι την περασμένη Τρίτη (09/10) επιτέθηκαν και χτύπησαν κρατικό αξιωματούχο σε καφέ της Μόσχας. Πρόκειται για αξιωματούχο του Υπουργείου Εμπορίου της Ρωσίας. Οι δυο διεθνείς άσοι, σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν

στη φυλακή…

Να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σε καφετέρια της Ρωσίας, με τους Κοκόριν της Ζενίτ και Μαμάεφ της Κρασνοντάρ να ξυλοκοπούν έναν αξιωματούχο του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου. Ο Κοκόριν φέρεται να πήρε, μάλιστα, μία καρέκλα και την πέταξε στο κεφάλι του αξιωματούχου, ενώ ακολούθησε γενική σύρραξη με τον Μαμάεφ να μπαίνει και αυτός στον καβγά.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές συνελήφθησαν κι οδηγήθηκαν στις φυλακές της Μόσχας κατηγορούμενοι για χουλιγκανισμό, κάτι που τιμωρείται μέχρι και με πέντε χρόνια φυλάκιση στη Ρωσία. Αμφότεροι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου όταν και θα γίνει η δίκη. Οι δυο παίκτες κρύφτηκαν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο κι όταν αυτό παρήλθε παραδόθηκαν και κρατήθηκαν για 48 ώρες σε αστυνομικό τμήμα της Μόσχας.

Από εκεί και πέρα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ρωσικής λίγκας έλαβε απόφαση να αποκλείσει δια βίου τους ποδοσφαιριστές από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εντός της Ρωσίας. Οι σύλλογοί τους αναμένεται να λύσουν τη συνεργασία μαζί τους, ενώ η κυβέρνηση είναι εξοργισμένη από τη συμπεριφορά τους.

Hoy lo estáis viendo en todos los medios, nosotros os lo contamos antes: https://t.co/Md5ccjA92x Así fue la paliza que los acompañantes de Kokorin y Mamaev dieron a un chófer. pic.twitter.com/FlmXhHKZxl

— Eulixe (@eulixe) October 10, 2018

Kokorin ve Mamaev tutuklandıhttps://t.co/rQDqeSdsAL pic.twitter.com/xZS3WjhPf8

— Spormani (@spormanicom) October 12, 2018


****
Στην Τουρκία, ανακρίθηκε ο Αρντά Τουράν από την αστυνομία και έδωσε εξηγήσεις για το σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ της Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος διεθνής μέσος, που αγωνίζεται δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Μπασακσεχίρ, βρίσκεται στο επίκεντρο υπόθεσης που συνεχίζει ν’ απασχολεί τα πρωτοσέλιδα της γειτονικής χώρας.

Ο Τουράν, που είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 16 αγωνιστικών για επίθεση σε βοηθό διαιτητή, εξαιτίας ενός φάουλ που δεν έδωσε στην ομάδα του, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς την οκτώ μηνών έγκυο σύζυγό του.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο τούρκος αστέρας προσπάθησε να προσεγγίσει την Οζλέμ Αντα Σαχίμ, σύζυγο του Μπερκάι, διάσημου τραγουδιστή στη γειτονική χώρα, που ενοχλημένος από την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη.

Arda Turan, Emniyet’te 3 saat ifade verdi. Taciz iddialarını reddeden Arda Turan hastaneye silahıyla gittiğini kabul etti ve “Silah, koltuktan alırken ateş aldı” dedi. pic.twitter.com/M6Wcd5dj9P

— Habertürk TV (@HaberturkTV) 12 Οκτωβρίου 2018

Ο διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και του παίκτη κατέληξε σύντομα σε φιλονικία, με αποτέλεσμα ο Μπερκάι να καταλήξει στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση. Υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα» έβγαλε και πιστόλι, ζητώντας από την γυναίκα να τον σκοτώσει για ότι συνέβη. Ο Τουράν κλήθηκε στην αστυνομία και στην ανάκριση του για το συμβάν, διέψευσε πως παρενόχλησε τη γυναίκα του Μπερκάι και υποστήριξε πως δέχθηκε επίθεση, χωρίς λόγο, από τον διάσημο καλλιτέχνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρντά Τουράν πρωταγωνιστεί σε επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Τον Ιανουάριο του 2015, όταν φορούσε τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή. Και μόλις πριν από ένα χρόνο, κατά την πτήση με την εθνική Τουρκίας για τα Σκόπια, επιτέθηκε και απείλησε δημοσιογράφο για τα όσα είχε γράψει εις βάρος του.

Δείτε δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση των Αλεξάντρ Κοκόριν και Πάβελ Μαμάεφ:

Vídeo de las declaraciones de Pavel Mamaev (de negro con gorra) y Aleksandr Kokorin (se le ve muy tranquilo)

(Vía @BreakingMash) pic.twitter.com/cTDXcY2HRv

— Minuto Ruso (@MinutoRuso) October 11, 2018

Ünlü Rus futbolcular Kokorin ve Mamaev tutuklandı https://t.co/JnJ3ZbVs60

— Spor Trendi (@sportrendi) October 12, 2018

Rusya’da şok, Kokorin ve Mamaev tutuklandı! https://t.co/sLHTOdvO01 pic.twitter.com/X21nIamdLD

— Spor Arena (@sporarena) October 12, 2018

#Beşiktaş‘ın geçen sezon gündeminde yer alan Kokorin ve Rus futbolcu Pavel Mamaev,bakanlık çalışanına saldırıdan dolayı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. https://t.co/cVuPUoGsBR pic.twitter.com/CvLaJ263Sg

— Spor3.com (@spor3com) October 12, 2018

Kokorin ve Mamaev tutuklandı https://t.co/oZjUgokKjO pic.twitter.com/LGsbIOpshN

— Kanal Spor (@KanalSpor) October 12, 2018

Dalla Russia: Kokorin e Mamaev, 2 mesi di carcere in attesa del processo per aggressionehttps://t.co/DmdcufxZuv

— PAGINAZZURRI (@paginaazzurri) October 12, 2018

Mamaev refused to reply to questions while Kokorin even smiles and rolling eyes to ceiling instead of answering to investigators pic.twitter.com/CINzODF9ZZ

— Andrey Davydov (@FarEasterner) 11 Οκτωβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα