Στη δημοσιότητα βίντεο με τα απρεπή σχόλια του Μόργκαν Φρίμαν (video)

Το κανάλι Entertainment Tonight έδωσε στη δημοσιότητα αρχειακό υλικό με απρεπή σχόλια του ηθοποιού, Μόργκαν Φρίμαν, μετά τις καταγγελίες οκτώ γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το CNN, ο οσκαρικός ηθοποιός συμπεριφερόταν συχνά με απρεπή τρόπο στα παρασκήνια γυρισμάτων και σε συνεντεύξεις του.

Σε ένα από τα βίντεο, βλέπουμε τον αφροαμερικανό ηθοποιό σε συνέντευξή του 2016 με τη δημοσιογράφο, Άσλεϊ Κρόσαν, με αφορμή

την ταινία «London Has Fallen». Ο ηθοποιός τη ρωτά αν είναι παντρεμένη. Όταν εκείνη απαντά «Όχι», αυτός της λέει, «Κάνεις τρελίτσες με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας; Ρωτάω απλώς».

Στο δεύτερο βίντεο, από το 2015, η Τζάνετ Μοκ συναντιέται με τον Φρίμαν για την ταινία «Five flights up», οπού η συζήτηση ξεκινά με τον ηθοποιό να σχολιάζει το ντύσιμό της: «Δεν ξέρω πως τα καταφέρνετε κάθε φορά. Έχεις ένα φόρεμα από τους γοφούς ως το γόνατο και κάθεσαι απέναντί μου και σταυρώνεις τα πόδια σου».

Η ίδια η δημοσιογράφος σχολίασε αργότερα: «Αυτή η διάδραση είναι μια ένδειξη του με πόση ευκολία οι άντρες με ισχύ πιστεύουν ότι τους ανήκουν τα πάντα, ακόμη και τα σώματα των γυναικών που απλώς πήγαν στη δουλειά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα