Στέφανος Μουαγκιέ: Δέχτηκα ρατσιστική επίθεση στο Γκάζι από κόμμα που πρεσβεύει την ακροδεξιά

Ο Στέφανος Μουαγκιέ που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» και αυτή τη σεζόν υποδύεται τον «Μαμαντού» στο «Πέτα τη φριτέζα» έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στον ρατσισμό που δέχτηκε από μέλη κόμματος.

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα. Παιδί έρωτα. Οι γονείς μου ήρθαν στην Ελλάδα από την Ουγκάντα για να σπουδάσουν. Μαιευτική-νοσηλευτική η μητέρα μου και βιολόγος-μικροβιολόγος

ο μπαμπάς. Συνταξιοδοτήθηκαν τώρα. Έχω και μια αδερφή μικρότερη. Δεν ήταν επιλογή της μητέρας μου να έρθει στην Ελλάδα. Έγινε κλήρωση στην οικογένειά της. Ήταν 13 παιδιά και υπήρχε πόλεμος στην Ουγκάντα και Χούντα εδώ. Του πατέρα μου ήταν επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα. Τα παιδικά μου χρόνια τα έζησα στον Βύρωνα. Δεν βίωσα ρατσισμό. Όλες οι πόρτες ήταν ανοιχτές για μένα και το ίδιο και το δικό μας σπίτι».

Εξήγησε ότι ούτε στον στρατό δέχτηκε ρατσισμό παρά μόνο το 2012 όταν βρισκόταν στο Γκάζι και δέχτηκε απειλές από κάποιους που ανήκουν σε κόμμα της ακροδεξιάς.

«Το 2012 έζησα κάτι από ένα κόμμα που πρεσβεύει την ακροδεξιά…δέχτηκα απειλές ότι με έχουν στοχοποιήσει και ήμουν τυχερός που με πέτυχαν στο Γκάζι».

Keywords
Τυχαία Θέματα