Στα ίχνη των χούλιγκαν που μαχαίρωσαν την 22χρονη η ΕΛ.ΑΣ. – Τους «καίνε» βίντεο και κινητά

Στα ίχνη των οκτώ δραστών που μαχαίρωσαν την 22χρονη στο Ίλιον βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμειςΣτοιχεία στα χέρια της αστυνομίας και για την επίθεση στο «Παπαστράτειο»Από τις κάμερες έχει εντοπίσει τις πινακίδες των ΙΧ των δραστών

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η ταυτοποίηση καθώς και η σύλληψη των δραστών της επίθεσης στην 22χρονη οπαδό του ΠΑΟ στο Ίλιον. Η αστυνομία, από το οπτικό υλικό που διαθέτει, έχει καταλήξει στα

πρόσωπα, γνωρίζει ότι πρόκειται για 8 άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένο σύνδεσμο οπαδών.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του OpenTV, η ΕΛ.ΑΣ. έχει στοιχεία και για τους δράστες της επίθεσης στο Παπαστράτειο. Από τις κάμερες έχει εντοπίσει τις πινακίδες των ΙΧ των δραστών και αναμένονται και σε αυτή την υπόθεση εξελίξεις. Η αστυνομία θα επιχειρήσει να πάρει κατάθεση ξανά από την 22χρονη, ωστόσο οι μέχρι τώρα ενδείξεις οδηγούν στην εικασία ότι δεν πρόκειται για ιδιαιτέρως αξιοποιήσιμα στοιχεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έγινε το συμβάν με την 22χρονη και μέχρι πριν από μερικές ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. είχε καταγράψει την υπόθεση ως ληστεία.

Συγκεκριμένα, είχε καταγραφεί ότι της είχαν πάρει την τσάντα και το κινητό. Η αστυνομία κατέληξε πολύ πρόσφατα ότι η υπόθεση συνδέεται με οπαδικά όταν πια κυκλοφόρησε πριν από μέρες το βίντεο του ξυλοδαρμού της στο διαδίκτυο.

Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο σε συνδέσμους οπαδών Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τον Άγιο Δημήτριο και την Καλλιθέα προκειμένου να κάνουν εκτεταμένες έρευνες που συνδέονται προφανώς με τα πρόσφατα περιστατικά βίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία δεν βρήκε σπουδαία ευρήματα στους τρεις συνδέσμους, ούτε συνάντησε κάποια αντίδραση κατά την επιχειρησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα