Νέα αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων στον Κορυδαλλό – Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και οκτώ ακόμη τραυματίστηκαν από αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές ΚορυδαλλούΤο τραγικό περιστατικό συνέβη στο ψυχιατρείο των φυλακώνΠολλοί από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάστασηΗ συμπλοκή έγινε μεταξύ ρωσόφωνων και αλβανών κρατουμένωνΑνακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης

Τραγικός ήταν ο απολογισμός συμπλοκής κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του και οκτώ ακόμη τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταξύ

κρατουμένων κράτησε πέντε λεπτά και είχε ως κατάληξη να χάσει τη ζωή του ένας έλληνας ομογενής κρατούμενος και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ.

Οι τραυματίες έχουν σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα και η κατάστασή τους θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Ένας από αυτούς βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση λόγω και χρήσης ναρκωτικών.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ρωσόφωνων και αλβανών κρατουμένων και συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων του Ψυχιατρείου, οι οποίοι είχαν αυτοσχέδια μαχαίρια.

Tραυματίας είναι και ένας αρχιφύλακας, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα από ξυλοδαρμό, ενώ παρουσιάζει και συμπτώματα δύσπνοιας.

Οι λόγοι της συμπλοκής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, ενώ ο νεκρός ομογενής φέρεται μεταξύ άλλων να εμπλέκεται σε εμπρησμό πρακτορείου ΟΠΑΠ.

«Το περιμέναμε» λένε οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

«Το περιμέναμε», λένε στο enikos.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν να καταγγέλλουν την αδυναμία τους, λόγω έλλειψης προσωπικού, να ελέγξουν την κατάσταση, για την αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την αιματηρή συμπλοκή

Στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Δικαιοσύνης. Όπως τονίζει έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές και ξεκινά έρευνα.

«Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος. Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα