Στα «ερυθρόλευκα» ο Κέι Σι Ρίβερς – Τον ήθελε ο Τόμιτς και τον πήρε

Στον Ερυθρό Αστέρα θα αγωνίζεται και επίσημα ο Κέι Σι Ρίβερς, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του αμερικανού άσου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο Ρίβερς είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τη Ρέτζιο Εμίλια και την Ιταλία, ενώ την Κυριακή (11/2) ο παίκτης έφτασε στη Σερβία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση ήρθε τη Δευτέρα (11/2) και οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έκαναν γνωστό πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, με τον Ρίβερς να αποτελεί επίσημα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Θα

φορά το νούμερο 23. Να αναφέρουμε πως ο παίκτης αποτελεί επιλογή του η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρίβερς ανέφερε:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ ως αντίπαλος και είδα τα πάντα. Οι οπαδοί, η ατμόσφαιρα, ήταν συναρπαστικό. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει μπάσκετ με τέτοια ατμόσφαιρα μπροστά σε αυτό τον κόσμο; Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να αγωνιστώ εδώ και είμαι έτοιμος να παίξω μπροστά από τους οπαδούς μας που με το πάθος τους για την ομάδα θα μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα. Αυτός είναι ο στόχος μου γιατί εγώ πάντα επέλεγα την ομάδα με γνώμονα την πρόκληση. Γι’ αυτό το λόγο όταν ενημερώθηκα πως υπάρχει το ενδιαφέρον και έμαθα τους στόχους, ήρθα στο Βελιγράδι και είμαι έτοιμος».

Rivers i zvanično u dresu Crvene zvezde! |

Keywords
Τυχαία Θέματα