Σπόντες Τσίπρα για Μητσοτάκη: Έλεγε δεν είμαστε τηλεπερσόνες, αλλά σε πρωινάδικα πήγαινε

Το «κυρίως μενού» της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο Open Tv το πρωί της Τετάρτης, αφορούσε την τεταμένη κατάσταση με την Τουρκία και τις γεωτρήσεις που γίνονται στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πέρα από αυτό όμως, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό debate που θα πραγματοποιηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και αυτό που τελικά δεν θα γίνει, εκείνο της τετ-α-τετ

αντιπαράθεσής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπροστά στις συνεχείς αρνήσεις της Νέας Δημοκρατίας να υπάρξει και δεύτερο debate ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς που διεκδικούν την πρωθυπουργία, παράδοση που «έσπασε» μόνο από τον Αντώνη Σαμαρά, ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους του σταθμού και απάντησε ως εξής:

Μη μου πατάτε τον κάλο, δεν είναι επιλογή μου αυτή. Εγώ ζήτησα και στις ευρωεκλογές από τον πολιτικό μου αντίπαλο, να κάνουμε μία ανοιχτή προγραμματική αντιπαράθεση, ο ελληνικός λαός να δει τις θέσεις μας, τις απόψεις μας, τις διαφορές μας και να κρίνει. Τότε είχε πει χαρακτηριστικά στη Βουλή «προκηρύξτε εθνικές εκλογές και θα κάνω όσα debate θέλετε, αλλά στις ευρωεκλογές όχι λέει, γιατί δεν είμαστε τηλεπερσόνες. Και μετά ο ίδιος πήγαινε σε τηλεοπτικές εκπομπές και πρωινάδικα. Όχι ότι είναι κακό, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν είναι δικαιολογία ότι δεν είμαστε τηλεπερσόνες να αποφύγουμε τον διάλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα