Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα ειδικότητας των ΕΠΑΛ

Εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ναυτικές Μηχανές/Μηχανές Πλοίου ΙΙ, Υγιεινή, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρικές Μηχανές, Ψηφιακά ΣυστήματαΑύριο Πέμπτη (20/6) θα ολοκληρωθούν οι πανελλήνιες και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, με την εξέταση στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού και Κινητήρες ΑεροσκαφώνΑπό την Παρασκευή (21/6) θα εξετάζονται πανελλαδικά τα
ειδικά μαθήματα

Συνεχίστηκαν σήμερα Τετάρτη (19/6) οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με την εξέταση των μαθημάτων ειδικότητας.

Συγκεκριμένα, σήμερα εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ναυτικές Μηχανές/Μηχανές Πλοίου ΙΙ, Υγιεινή, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρικές Μηχανές, Ψηφιακά Συστήματα.

Τα θέματα στις Ναυτικές μηχανές/Μηχανές πλοίου ΙΙ

Τα θέματα στην Υγιεινή

Τα θέματα στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Τα θέματα στις Ηλεκτρικές Μηχανές

Τα θέματα στα Ψηφιακά Συστήματα



Αύριο Πέμπτη (20/6) θα ολοκληρωθούν οι πανελλήνιες και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ με την εξέταση στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού και Κινητήρες Αεροσκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή (21/6) θα εξετάζονται πανελλαδικά τα ειδικά μαθήματα, αρχής γενομένης με τα Αγγλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα