Σοβαρό τροχαίο για τον Mr. Ζαγόρι και τη σύζυγό του – «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» (video)

Δραματικές στιγμές έζησε χθες, Παρασκευή ο Βασίλης Χήτος και η σύζυγός του, Καρολίνα ντε Σόουζα όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στον παράδρομο της Ιονίας Οδού, στο 80ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Ζαγόρι διαλύθηκε, χωρίς ευτυχώς το ζευγάρι να τραυματιστεί ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται πιθανό να έσκασε ένα από τα ελαστικά του οχήματος, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο.

«Ήταν

ένα θαύμα – Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα»

Η γνωστή σχεδιάστρια, Καρολίνα ντε Σόουζα μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Ξαφνικά σκάει το λάστιχο, φεύγουμε από την πορεία μας και πέφτουμε ανάποδα περίπου 20 μέτρα, στον κάτω δρόμο. Αυτό που με φόβισε ήταν ότι έτρεχε βενζίνη συνέχεια… Είπα “αφού δεν πέθανα τώρα”. Ευτυχώς η αστυνομικός που μου μίλαγε μέσα από το ειδικό σύστημα του αυτοκινήτου με ηρέμησε και μου είπε τι πρέπει να κάνω. Ο Βασίλης άνοιξε τη ζώνη και με έβγαλε από το αυτοκίνητο. Μετά βγήκαμε, ήρθε και η αστυνομία. Πήγαμε στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο και ευτυχώς όλα καλά», είπε σοκαρισμένη.

«Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δύο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακκούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του Θεού, να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα», τόνισε, προσπαθώντας να συνέλθει από την τραυματική εμπειρία.

(Φωτογραφίες από: arta2day.gr)

Πηγή: Σοβαρό τροχαίο για τον Mr. Ζαγόρι και τη σύζυγό του – «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα