Σούπερ Τσιτσιπάς, πέρασε στα ημιτελικά και στην Στοκχόλμη (εικόνες – video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Φιλίπ Κοχλσράιμπερ με 2-0 σετ και η Στοκχόλμη θα γίνει η 5η πόλη που θα έχει παρουσία σε ΑΤΡ ημιτελικό στη φετινή χρονιά.

Κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα, ο 20χρονος έλληνας τενίστας κέρδισε τον Κοχλσράιμπερ με 6-3, 7-6 (4) και πήρε το 2ο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Intrum Stockholm Open.

Προηγήθηκε η πρόκριση του Φάμπιο Φογκνίνι, που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου στην Στοκχόλμη. O Ιταλός κέρδιζε τον Χιεόν Τσουνγκ με 7-5, 2-1, όταν ο Κορεάτης

εγκατέλειψε τον αγώνα, εξαιτίας τραυματισμού στο δεξί πόδι.

#TENISxESPN Se viene una linda semifinal entre Fognini y Tsitsipas en el ATP 250 de #Estocolmo.https://t.co/VOvqkXeCFq

ESPN Tenis (@ESPNtenis) 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Στέφανος ζευγάρωσε την Παρασκευή (19/10) τις νίκες του επί του Kohlschreiber (2-0 στα μεταξύ τους), καθώς είχε κερδίσει τον Γερμανό και στο Ντουμπάι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ήταν αισθητά καλύτερος στο 1ο σετ, στο οποίο κέρδισε τους 13 από τους 15 πόντους στα πρώτα του σερβίς, δεν απειλήθηκε με break point και έκανε το καθοριστικό break στο 4o game, αποκτώντας προβάδισμα με 3-1.

Στο 2ο σετ ο Kohlschreiber προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση και για αρκετή ώρα έδειχνε να τα καταφέρνει μια χαρά. Προηγήθηκε με 3-0 και διατηρήθηκε μπροστά μέχρι και το 5-2. Είχε μάλιστα 2 set points στη σειρά για το 6-2, ο Τσιτσιπάς όμως έμεινε στο ύψος του, τα έσβησε και κράτησε το σερβίς του, μειώνοντας σε 5-3.

#Tsitsipas batte 6-3 7-6 #Kohlschreiber. Sarà il #NextGen greco l’avversario di #Fognini in semifinale a Stoccolma.

Keywords
Τυχαία Θέματα